За да приготвите вкусна и ароматна пилешка супа или да сготвите на тиган яйца не е необходимо да чакате петнадесет минути котлона да загрее. Ако сте над средната възраст със сигурност помните полуръждивите изгорени метални котлони, които не само харчеха страшно много ток, но и изискваха време за загряване. И тъй като тези времена отминаха настъпи момента да ви срещнем с иновациите, а именно предложените от Арена плотове за вграждане, които ще ви разкрият удоволствието от приготвянето на всякакъв вид храна.

Икономии и ефективност на високо ниво

плот Напълно логично е да се инвестира в уред, който може да ви предложи много повече от своите предшественици. Стратегията, която е необходимо да приложите е свързана с намаляването на енергийните разходи както и спестяване от времето за престой в кухнята. Ето защо ви каним в сайта на Арена, където изобилието от модерни плотове за вграждане е невероятно показателно, че има огромен интерес към продукти, които се отличават със своята иновативност и рентабилност.

Удобствата, които са характерни за подобрената версия на котлоните се крият в:

  • Компактните им размери;
  • Дискретност дори при работа;
  • Лекота за управление;
  • Поддържка без кой знае какви усилия.

Това, което е отличително за стъклокерамичните плотове за вграждане е, че те не подават непрекъснато енергия, а принципа им на работа е като при инверторните климатици. Те загряват съда и изключват с цел да спестят енергия, а това ги дефинира като ефективни уреди с нисък разходен ресурс.

Почистете с едно движение

Със сигурност ще забравите за търкането на загорели мазнини от котлона, защото стъклото на плота след пълното му изстине се почиства с едно движение. Много домакини споделят, че дори най-упоритите пръски от мазнини или доматено пюре се отстраняват с препарат за стъкла. Така не само си спестявате физически усилия, но няма нужда да използвате и скъпи препарати, с които да върнете блясъка на вашия помощник.