Съвременното обзавеждане за кухня се различава значително от това с което бяхме свикнали преди време. Сега конструкциите са елегантни и изчистени, съставени от различни по функция горни и долни шкафове. Научи повече за актуалните оферти в сайта на магазин Venus.bg. Тук ви очакват готови предложения, направени от специалистите или пък отделни модули, които сами да комбинирате. И двата варианта са удачни в зависимост от това с какъв бюджет и с какво свободно време разполагате. Помещението може да стане удобно и функционално, стига да спазим ключовите правила при избор на кухненски шкафове.

Как да изберем точните мебели

Преди покупката е препоръчително да научим повече за материалите, от които са изработени шкафовете. В момента производителите залагат на MDF и ПДЧ материали, които са достатъчно здрави и надеждни. Не биха се повредили лесно от влагата и могат да бъдат направени в различни актуални дизайни и цветове. Научите повече подробности за моделите и формата, в която могат да бъдат монтирани. Необходимо е да измерите свободното пространство в дома си, и да прецените ъглова, линейна, двуредова или островна кухня желаете.

Предлагаме ви да научите повече за възможностите на различните варианти. Ъгловата и линейната са подходящи за по-малки пространства, но също предлагат невероятно удобство и достъп до домакинските принадлежности и електроуредите. Мебелите са с възможност за вграждане на всички уреди. Научете повече за този модел наличен във Venus.bg. Ъглово кухненско обзавеждане МДФ Елит 18 – с цял термоплот, витрина и плавно затваряне:мебели за кухня

  • „Елит 18‘‘ представлява готова модулна ъглова кухня от серията ,,Елит‘‘;
  • съчетана е от горни и долни шкафове;
  • витрина, чекмеджета и подиум за готварска печка;
  • към обзавеждането са включени цял термоплот и цокъл;
  • вижте снимки и научете повече в сайта.

Представеният вариант е в светли цветове и ъглова форма. Има достатъчно пространство, за да подредите нещата си, и с удоволствие да прекарвате време в приготвянето на кулинарни специалитети.

Какви съвременни допълнения предлагат мебелите

В момента производството на мебели е изключително напреднало технологично и много от артикулите са снабдени с редица функционалности. Най-важното касаещо до кухнята е плавното отваряне и затваряне на всички шкафове и чекмеджета. Вече няма да се дразните от непрестанно скърцане и тракане на вратички, което е толкова изнервящо.

Научете повече за механизмите и попитайте консултантите дали избраният от вас модел ги притежава. Друга модерна придобивка може да бъде красивото LED осветление. То е особено подходящо, ако горният ред шкафове има стъклени вратички. Прави обстановката и мебелите в кухнята красиви и елегантни.