Сигурно ще ви бъде любопитно да узнаете, че българите се нуждаят от допълнителни количества селен, които да приемат под формата на хранителна добавка, тъй като почвите у нас са с бедно съдържание на този минерал. Питате се каква е връзката между почвата и това какво количество приемаме дневно чрез храната? Научно изследване показва, че хлябът е един от източниците, чрез които си набавяме съответната доза от микроелемента, но когато пшеницата се отглежда в почва, която е бедна на селен то това означава, че недостига и в приеманата храна е факт. Затова ви каним да се възползвате от селен добавка в bulvit.com, което ще гарантира балансирано постъпване на мощния антиоксидант в организма ни.

За ролята на селена в борбата с редица заболявания

Комплекс от витамини и минерали играят съществена роля за това да може човешкия организъм да се справи абсолютно успешно с редица проблеми, които биха предизвикали вируси, микроби и бактерии. Селена е минерал, който допринася за:селен

  • Здрави кости;
  • Буйна и жива коса;
  • Нормална сперматоенеза и репродуктивна функия;
  • Подобряване на имунозащитните сили на организма;
  • Намалява стреса и подобрява кръвообращението;
  • Подсилва мозъчната дейност и предпазва от поява на Алцхаймер;
  • Ефективно и правилно функциониране на щитовидната жлеза.

Профилактиката с добавка от bulvit.com е едно благоприятно и разумно решение, с което наистина ще можете да постигнете много високи нива на защита на здравето от неблагоприятни влияния. В зависимост от вашето тегло, пол или възраст в каталога на bulvit.com ще откриете най-добрата дозировка за вас.

Погрижете се за доброто си самочувствие и тонус, използвайте хранителни добавки, които могат да бъдат един от стимулиращите имунните сили микроелементи. Освен до тук изброените ползи от приема на добавката е важно да подчертаем, че това е минерал, който е изключително ефективен и при профилактиката на някои видове рак.