Какво постигаме с това да се подложим на естетични процедури за разкрасяване? Ако търсим временен ефект и терапия, която е евтина и достъпна то всеки козметичен салон може да предостави различни методи за кратък подмладяващ ефект. Когато обаче не искаме да правим компромис нито с продължителността от резултата, нито с качеството на услугата и нашето здраве е логично да се обърнем към дерматологичен център, който предоставя услуги, които са регенериращи, структуриращи и най-главното – безопасни. В клиника по естетична дерматология Миабел Бургас днес ви очакват опитни лекари дерматолози, които не просто ще гарантират самочувствието ви, но и ще приложат стъпките за постигане на здрава, млада и сияйна кожа.

Радиочестотен лифтинг – дълбоките бръчки са преборени ефективно

Така ни се иска да спрем времето и появата на бръчки. А дали това е възможно с козметика? Добата и качествена козметика има за цел да хидратира и стимулира образуването на естествен колаген. Дори в кожата протичат процеси свързани с метаболизма и когато те се забавят то това се отразявана еластичността на кожата ни. Но от Мирабел разполагат с решение и то от най-висока технология – радиочестотен лифтинг лице Бургас, с която това, което се постига наистина ще ви изуми като резултат.

RF-lifting както още е популярен този метод е невероятно ефективен. Терапията е нова и нейната цел е да възстанови здравия вид на кожата. Радиочестотния лифтинг е сред все по-търсените апаратни възможности, с които се елиминират хирургичните намеси, а лифтинга е сред най-безобидните и безопасни процедури, които биха върнали доброто ви самочувствие. Не са малко ефектите, които се постигат с RF-lifting и от Мирабел Бургас ще ги споделят с нас:

  • Премахване на дълбоки бръчки и фини линии;
  • Възможност за третиране дори на чувствителни зони; повдига се контура на лицето;
  • Стяга се кожата на лицето;
  • Премахва се ефекта „двойна брадичка“;
  • Видимите резултати са налице още след първата процедура;
  • Не е нужно поставяне на пациента под анестезия;
  • Терапията е напълно безопасна и безболезнена.

За бърз, дълготраен и моментален резултат с радиочестотен лифтинг ще постигнете невероятен подмладяващ ефект.

Химичен пилинг – приложение

пилинг химиченСъс сигурност сте чували за регенериращите процеси, които се постигат с химичния пилинг. Това са много ефективни методи за почистване и подмладяване на кожата. Благоприятни са, тъй като се постигат резултати, благодарение на апаратно проникване на различни видове аминокиселини и съставки, които подобряват структурата на тъканта. Мирабел Бургас предлага на своите пациенти три вида химичен пилинг като идеята е съобразно спецификата на кожата да се постигнат най-добри резултати, които видимо да подмладят, освежат и върнат естествения тен на кожата. Цените на терапиите химичен пилинг са различни, тъй като се използват индивидуални киселини, които оказват специфични ефекти върху кожата. Най-висока е за дълбок химичен пилинг цена Бургас, тъй като тук се прилага фенол, а не стандартни аминокиселини.

Видовете химичен пилинг :

  • Повърхностен

Най-безобидния пилинг, който третира фини линии и се справя успешно с регулирането на себума. Не се изисква възстановяване след извършване на терапията. Той може да се приложи и като подготовка за среден химичен пилинг, а цената му е доста достъпна, тъй като се използват киселини като пирогроздена, ябълчена, гликолова, салицилова, бадемова ;

  • Среден

Цената на този химичен пилинг е по-висока. Неговия ефект се състои в това, че се третират белези от акне, по-дълбоки бръчки, пигментни петна и други дерматологични дефекти. Цената на терапията е по-висока, тъй като се използва друг вид киселина – трихлороцетна;

  • Дълбок

Както и останалите видове химичен пилинг от Мирабел Бургас препоръчват терапията да се провежда от опитен лекар дерматолог. Причините са в сложността на процедурата и третирането на кожата с фенол, което в неконтролирана среда може да доведе до неприятни последици. Дълбокия пилинг се прилага да дълбоки белези, а тук за разлика от предходните видове химичен пилинг има и по-дълъг възстановителен период.