Днес ползването на парфюм не бихме определили като лукс, който да не можем да си позволим. Предимството на оригиналните и маркови аромати е в това, че са изключително икономични  и дълготрайни. Всяка уважаваща себе си жена никога не си позволява да замени своя парфюм с копие само заради по-ниската му цена. Определено парфюма се определя като индивидуален знак, акцент който завършва цялостната ни визия и тренд. Но защо са толкова взискателни дамите към своите парфюми и защо те задължително се взимат при пътуване, бизнес среща, романтична вечеря?дамски парфюм

За да получим ефекта от ползването на един аромат то определено всяка дама го избира съобразно собствените си предпочитания. За да се чувства винаги уверена и сигурна парфюмът не просто аромат, а запомнящо се изживяване. Ето защо, когато се отправя на поредната служебна конференция или просто пътува за удоволствие една дама никога не пропуска да вземе със себе си и този допълнителен аксесоар – парфюма. Наречете го отличителен знак, персонализиране или усещане, което ви кара наистина да сте здраво стъпили на земята. Но наистина ако се замислите ще осъзнаете, че и за вас парфюмът е онзи задължителен детайл, който никога не пропускате, когато излизате от дома си.

Знаете ли обаче как да ползвате ароматите, така че наистина да има ефект от тяхното прилагане при конкретни ситуации. Ако например сте поканени на романтична среща задължително напръскайте лактите, коленете и сгъвките на тялото си. Колкото  и странно да ви изглежда това ще се изумите, че този трик ще има изключителен ефект върху мъжа, обект на желанията ви. Всяко ваше движение ще действа като афродизиак и ТОЙ вече ще бъде в краката Ви. Не пропускайте да сложите парфюм и на някой от дрехите си. при палта винаги впръсквайте от вътрешната страна на хастара и никога на лицевата част на облеклото. Имайте предвид, че при производството на оригинални аромати се добавят етерични масла, които е напълно естествено да оставят петна. А със сигурност не бихте желали, въпреки че ухаете невероятно да ходите с петна по дрехите.

Не пропускайте деколтето. То е вашето оръжие за покоряване на мъжките сърца. Ползвайте не толкова силна концентрация и дори леко доловим парфюм. Не прекалявайте с впръскванията и ако искате да постигнете идеалния ефект то пръснете от по-голямо разстояние. Така няма да отблъснете човека срещу Вас, а напротив ще го подтикнете да се доближи повече за да усети уханието Ви. А всеки парфюм си има своите достойнства и характерно за дамите е, че наистина знаят как да се възползват от тях.