Матракът е нещо, което не се купува всеки ден, но от избора му зависи нашия спокоен сън, настроение и здраве. Тъй като, правим такъв тип покупка през няколко години, често не сме запознати с актуалните тенденции и специфичните особености на продуктите. Ако разгледате предложенията тук https://www.venus.bg/матраци-и-възглавници/еднолицеви-матраци , ще разберете колко много са се постарали производителите да ви предложат комфорт, качество и разумни цени в едно. Днес ще се спрем малко по-подробно на еднолицевите матраци и техните предимства.

Защо е от значение какъв вид ще поръчате от venus

Едва ли си даваме ясна сметка, колко е важна тази покупка, и едва когато почувстваме някакъв здравословен дискомфорт установяваме, че е свързан с артикула върху който спим. Поради тази причина, преди да направим своя избор е добре да помислим внимателно и да се съобразим с основните критерии. Най-важният от тях е решението каква твърдост да притежава еднолицевият модел venus. Тук правилото е, че трябва да се ръководите от собственото си усещане и разбира се, ако спите с партньор и с неговото. Материалите от които е изработен еднолицевият матрак venus, също оказват немалко влияние на удобството. Основните видове са от пяна, с пружини или от латекс. В онлайн магазин Венус, ще намерите от всички еднолицеви модели и е въпрос на личния избор, кой ще предпочетете.Еднолицев матрак

Еднолицев матрак Асмара препоръчан от venus:

  • Пружинен;
  • Ядро от индивидуално опаковани покет пружини и пяна с висока плътност и еластичност;
  • Подсилени бордове с плътна пенополиуретанова пяна;
  • MDF основа и подсилена рамка от масивна дървесина;
  • Подходящ за повдигащ механизъм;
  • Висококачествен текстил с вата за допълнителна мекота;
  • Анатомичен;
  • Дишащ с четири години гаранция.

Моделът на venus е перфектен в съотношението цена-качество и ще ви предостави търсеното спокойствие и ергономичност. Тази инвестиция, пряко касае здравето ви и не трябва да подхождате неинформирано. Надяваме се, че днешните съвети и препоръки ще ви помогнат много.