Щом ни предстои да търсим нови мебели за спалнята със сигурност се чувстваме леко притеснени. Това е напълно нормално, тъй като интериорът на това помещение не търпи често промени. Във времето когато сме ползвали старите си мебели дизайните са се променили много и производителите предлагат все по-интересни и оригинални идеи. Най- харесван в момента е съвременният спален комплект Мебели Венус. Тези комбинации са изключително професионално съчетани и няма как да сгрешите, защото артикулите са изработени в един дизайн.

Какви комплекти за спалня ще намерим онлайн?

Разнообразието от дизайни прави силно впечатление на потребителите, защото могат да бъдат намерени класически и съвсем модерни предложения. Някои от вариантите включват повече мебели и са подходящи за големи апартаменти.

При тях ще намерите голямо легло, нощни шкафчета, обемен гардероб и скрин. За семействата, които разполагат с по-малко помещение което обзавеждат ще е по-подходящо да вземат само легло и нощни шкафчета. Не се тревожете за пространството за подредба на вещи, защото модерните спални предлагат повдигащ механизъм, благодарение на който използвате като ракла подматрачното пространство.

Важно е и как ще бъдат разпределени артикулите в стаята, така че да изглеждат хармонично и красиво. Тъй като днес всичко се изработва от съвременни материали, може да намерите мебелите в най-различни цветове с допълнителни декорации. Едни от най-популярните комплекти са тези в дървесен цвят дори бяло, защото създават усещане за повече простор и внасят светлина в спалнята.

Модерните мебели в комплект имат и допълнителни екстри като плавното отваряне и затваряне на шкафчета и чекмеджета, led осветление или плъзгащи врати на гардероба. От магазин Венус препоръчват – Спален комплект Класик К961 – 160/200 см, Дъб суров / Бяло гладко:мебели за спалня

  • „Класик К961“ е модулна конфигурация за обзавеждане на спалня;
  • обзавеждането в комплект включва: легло с тапицирана табла и амортисьорен повдигащ механизъм, разкриващ подматрачно пространство за съхранение;
  • леглото може да се използва с еднолицев и двулицев матрак;
  • гардероб с плъзгащи врати, лост и рафтове;
  • скрин с пет вратички и чекмедже;
  • за изработката на модела се използва ПДЧ, в цветовете: К105 Дъб суров и Бяло гладко.

Красив и луксозен спален комплект, чрез който ще промените обстановката в стаята и ще я направите много по-комфортна.

Защо нощните шкафчета са задължителни при обзавеждането?

Тази малка декоративна мебел не бива да бъде пропускана когато избирате ново обзавеждане, защото има ключова роля за естетиката и удобството. Поставени от двете страни на леглото нощните шкафчета създават усещане за завършеност на интериора и балансират останалите мебели. Те са практични, декоративни и освен това много удобни, за да поставите различни неща върху тях през нощта. Има модели с шкафче и рафтове, за да съхранявате различни дребни вещи.