Здравейте отново, читатели! В първата част на статията за това какво всъщност представлява процедурата, наречена „микроблейдинг“, Ви обяснихме за някои от нейните предимства, също както и поговорихме за това защо всяка дама е добре да се възползва от този метод за разкрасяване. Някои може би вече са се докоснали до магията на микроблейдинга, докато на други това все още им предстои и нямат търпение да променят формата на веждите си! Дамите знаят най-добре колко е важно тя да бъде перфектна, да няма празни участъци по веждите, също както и тяхната гъстота да бъде оптималната.

миглиДнес ще поговорим отново за това защо толкова много жени напоследък търсят безспорно доста ефективната услуга „микроблейдинг“ и защо също така тази тенденция се очертава скоро да не бъде променена. Тъй като резултатите, след като се подложите на подобен вид разкрасителен метод са просто страхотни, няма да е никак чудно ако и в близките няколко години той бъде до такава степен усъвършенстван, че дамите завинаги ще забравят за молива за вежди, който толкова много им е дотегнал вече!

Научете повече за микроблейдинг София тук.

Микроблейдингът е иновативен и много щадящ за кожата начин да подчертаете погледа си и да го направите изразителен. Само с 1-2 посещения на козметичния салон, ще се сдобиете с идеални вежди, които ще променят драстично цялостния облик на лицето Ви. Понякога не е достатъчно само да гримираме очите си. Нужно е и още нещо – да придадем подходящ акцент и на веждите си, които се явяват „рамката“ на лицето ни и ако те не са оформени правилно, също както и ако са редки, ще Ви загрозят и най-красивите Ви черти просто няма да изпъкнат…

Извършването на тази процедура трябва да е от опитно лице, което е наясно с техниката. Козметикът трябва да е преминал специален курс, който го прави „годен“ за работа със съответните инструменти и пигменти. Ако се натъкнете на току що завършил курса козметик, не се знае дали резултатите ще са обещаващи, затова по-добре не рискувайте и изберете да се доверите на професионалист, който ще Ви накара да се радвате, че сте избрали именно много. Дори ако цената, която ще трябва да платите е малко по-висока в сравнение с останалите!

С нанасянето на специални пигменти по повърхностния слой на кожата, веждите Ви ще бъдат превърнати от неестетични в точно такива, за каквито винаги сте си мечтали. По рождение може да не са Ви дадени хубави вежди, но с микроблейдинга лесно ще можете да ги направите такива. Затова не чакайте, а се докоснете до магията на тази процедура възможно най-скоро. И се насладете на резултатите!