Що е то микроблейдинг? – Може би доста от Вас все още не знаят какво точно представлява този вид разкрасителна процедура, която в последно време доби наистина голяма популярност и определено има защо. Всъщност, това понятие е свързано с начина, по който изглеждат веждите ни, а всяка дама си мечтае те да са с правилна и изящна форма, също както да имат и напълно естествен вид…

око

Допреди няколко години, жените се възползваха от услугата, наречена „перманентен грим“, която обаче си има и своите недостатъци, а един от тях е неестествената визия. С микроблейдинга нещата придобиват съвсем други измерения, като резултатът е перфектно оформени вежди и то само с една, или две процедури! Ако попаднете и на опитен професионалист, който се радва на много положителни отзиви от страна на минали и настоящи клиентки, значи сте на прав пъти и е редно да не изпускате възможността да изглеждате зашеметяващо!

 

За кой е подходящ микроблейдингът?

Тази процедура е подходяща за всички дами, които не харесват формата, или дебелината на веждите си и искат да ги променят. Ако и Вие се причислявате към тях, но досега сте свикнали да нанасяте ежедневно молив за вежди и по този начин да направите желаните корекции, вече можете спокойно да го приберете в шкафа и никога повече да не го вадите оттам… С микроблейдинга ще успеете да постигнете трайни и много добри резултати, които ще Ви направят доста по-уверени и красиви!

Вижте повече за микроблейдинг Варна

В случай, че имате редки вежди, прекалено светли и незабележими, или пък такива с неправилна форма, значи няма какво да Ви попречи да си направите микроблейдинг и да разрешите всички естетични проблеми, които току що изброихме. Имайте само предвид, че ако имате прекалено мазна кожа, или пък такава която е склонна към изсушаване и пукане на капиляри, може би е редно да се посъветвате с опитен дерматолог, който да Ви даде някои полезни насоки с цел избягване на усложнения от здравословен характер. Ако за Вас по-скоро важи първото (имате мазна кожа), то единственият проблем за в бъдеще би могъл да бъде по-ранната нужда от повторен микроблейдинг.

В общи линии, микроблейдингът е ръчен, разкрасителен метод, който се класира като щадящ и нежен, без особени рискове за здравето. Дори може да се каже, че няма такива, стига да не сте притежатели на силно проблемна кожа, която не е желателно да бъде третирана по такъв начин… Нанасянето на пигмента е много повърхностно, като именно това го и отличава от добре познатия ни и вече не толкова актуален перманентен грим!