Бръчки!!! Ужаса на всяка жена, за която е важно да изглежда винаги млада и красива. Но има ли решение за бръчките по лицето и задължително ли е да се заложи на хирургична интервенция за тяхното отстраняване? Навременната грижа за кожата всъщност е повод да се удовлетвори необходимостта от подобряване на възстановителните процеси, които включват и забава на процесите на стареене, а именно с подходящите кремове против бръчки за лице успеха е не просто гарантиран, а видим след много кратък период от време. Идеята днес е да ви представим продукти, с които можете да приложите превантивни мерки срещу загубата на еластичност, влага, които са така нужни на кожата за да бъде тонизирана и свежа. Именно кремовете за лице против бръчки имат за цел да подновят и регенерират кожата ви така, че да напълно безопасно и здравословно кожата да придобие здравия и младежки вид, който желаете да постигнете. Представяме на вниманието ви продукти, с които бръчките няма никакъв шанс.

Да обърнем внимание на деликатната кожа

Зоната около очите е най-подложена на влияние от околната среда. Окислителните процеси засилват ефекта на стареене, което не е добре за кожата. Използването на натурален крем със сусамово и арганово масло би дало освежаващ и стимулиращ изработването на колаген ефект. Околоочния крем е с високо съдържание на антистрес природни съставки. Това цели да успокои и да хидратира оптимално тази част от лицето, която е подложена на много висок оксидантен стрес. А когато кожата страда това е видимо – тя става суха, тена посивява, появяват се бръчки. Ако този сценарий не ви удовлетворява то имате на разположение продукт, който със силата на природата ще се постарае да ви предостави ежедневна доза енергия и сила за тонус и младост.околоочен крем

Продукта наистина е невероятен, тъй като с активните съставки от сусамово масло, масло от шипка, арганово масло и розова вода успява да проникне в дълбочина в тъканта и да я:

  • Хидратира;
  • Да я стегне и да предотврати отпускането;
  • Да изглади фините линии и да структурира контурите на лицето;
  • Да намали торбичките и тъмните кръгове под очите.

Напълно разбираемо е защо грижата за бръчките по лицето трябва да стартира именно с околоочен натурален крем.

Стъпка две

Да се фокусираме върху останалите уязвими участъци от лицето, които също не са пренебрегнати от поривите на времето и изминалите години. Характерно за появилите се бръчки е трябва да подходим по-агресивно към тях. С натурален крем за лице с хиалуронова киселина и Q10 осигурявате дълбоко подхранване. Продукта е подходящ като превенция срещу стареене както и за кожа в по-зряла възраст. Активните съставки коензим Q10 и хиалуронова киселина се грижат за стимулирането на естествените процеси, които стимулират образуване на еластан и колаген в тъканта. Така кожата придобива много по-свеж вид и успява да намали видимите бръчки. Мека и гладка, добре подхранена е кожата с този фантастичен и уникален крем за лице, тъй като освен главните съставки, които успяват да стопират стареенето в съдържанието са включени още:

  • Масло от авокадо

Ролята му е не само да повиши хидратацията, но и да заглади релефа както и да премахне пигментните петна, които се появяват в следствие на процесите на остаряване;

  • Масло от жожоба

Витамин Е и В са мощни антиоксиданти, които са богато насителин в маслото от жожоба. Подхранване и предпазване на кожата от вредните атмосферни влияния, допринасяне за множество хранителни минерали и микроелементи, които благоприятно въздействат върху клетките – всичко това осигурява уникалното масло от жожоба;

  • Масло от пшеничен зародиш

Естествените свойства на тази натурална суровина е да намали възпалителните процеси и да успокои кожата. А когато това е направено то възстановяването протича в пълната си мощ.

BenePura предлага на вниманието ви най-добрите натурални продукти в борбата срещу бръчките. Погрижете се и се възползвайте от силата на природата за млада и стегната кожа на лицето.