Козметичните естетични процедури, до които прибягваме са насочени не само към подмладяване, но и регенериране а епидермиса, което позволя стимулирането на образуване на колаген по естествен път. Дерматологията и естетичната медицина днес са на много високо ниво, което позволява предоставянето на разкрасителни услуги, които не само подобряват структурата на кожата и се грижат за свежия и подмладен вид, но също така се фокусират върху оздравителните процеси, които придружават тези терапии. Безспорно лидери в предоставянето на такива услуги са клиниките по естетична дерматология, които са изключително популярни и все повече клиенти ги предпочитат пред стандартните козметични центрове за красота. А причините за това се дължат главно в професионалната компетентност на дипломирани лекари дерматолози, които прилагат най-модерни способи за лечение, разкрасяване и подмладяване.

Химичен пилинг – иновации в клиничната дерматология

По друг начин приемат и се чувстват клиентите при посещението в професионална клиника за естетична дерматология. Тук не се прилагат заучени методи за временно подобряване структурата на кожата. Процедурите, които се извършват в професионални и утвърдени медицински центове по дерматология са контролирани и извършвани от квалифицирани лекари дерматолози, което дава на клиента повече спокойствие и сигурност.  Една от клиниките у нас, която се ползва с изключително висока репутация е Мирабел Бургас. Тук можете напълно да поверите грижата за своята кожа както и да се подложите на подмладяващи процедури, тъй като професионализма, стерилността и качеството на извършваните процедури е под строг контрол.

Сред терапиите, които станаха изключително популярни е химичния пилинг. Процедурата се предлага от Мирабел и е насочена като терапия за обновяване на клетките на епидермиса, което допринася за подмладяването и заглаждането на кожата. Изключително търсена и прилагана е от клиентите на Мирабел терапията, тъй като химичен пилинг цени Бургас са едни от най-достъпните за региона.

Химичния пилинг освен достъпен като цена е изключително ефективен като подмладяваща терапия, защото:

 • Се грижи за обновяването на клетките на епидермиса;
 • Стимулира колагеновите влакна за естествено производство;
 • Гарантира подмладяването;
 • Заглажда появилите се бръчки;
 • Ефективен е при стрии;
 • Намалява неравномерната пигментация;
 • Отстранява петна и белези от акне;
 • Свива успешно разширените пори.

Грижата за кожата с химичен пилинг определено ще ви допадне и още с първата процедура, която ще бъде извършена в клиника Миабел Бургас ще установите видими резултати.

Защо е важен преглед при кожен лекар преди прилагане на терапията

За да се извърши процедурата химичен пилинг или всяка друга дерматологична терапия, която касае подобряване структурата а кожата е особено важно да се премине през преглед при кожен лекар. Много хора свързват прегледа само и единствено с възникване на обриви, кожни дерматити и други проблеми, но не на са наясно, че преди да се кожен лекарподложат на каквато и да било разкрасителна процедура е от съществена необходимост да бъдат подложени на преглед при кожен лекар Бургас. В Мирабел можете да бъдете спокойни за всеки тип терапия, независимо дали тя ще бъде от типа а химичен пилинг, лазерно подмладяване, кислородно почистване, инжекционна терапия или всяка друга от списъка с професионални дерматологични естетични процедури, тъй като на разположение за преглед са опитните лекари дерматолози д-р Недялко Драголов и д-р Мирослав Драголов.

Професионализъм на високо ниво, екипна работа, съобразена с иновативните технологии, които днес се предлагат в сферата на дерматологичната медицина. Тук не говорим за временно постигане на подобряващ ефект на ниска цена. Качеството на услугите и провежданите методи целят:

 • Подобряване;
 • Регенериране;
 • Оздравяване;
 • Професионална медицинска грижа;
 • Лечение с видими и дълготрайни резултати;
 • Намаляване на рисковете и недостатъците от процедурите.

С Мирабел Бургас и услугите, предлагани от кожни лекари можете да бъдете напълно спокойни за своето здраве. Защото здравето и красотата тук вървят ръка за ръка, а доказателство за това са задължителните прегледи, през които ще преминете преди провеждането на каквато и да било разкрасителна процедура.