Според квадратурата на дворното кътче, което ще оборудвате освен мебелите и съоръженията, които ще използвате за релаксация е необходимо да се вземат под внимание и начините за слънцезащита. Едни от най-широко използваните са чадърите, тъй като се предлагат в разнообразни варианти като размери, дизайни и цени. В случай, че площта е по-голяма се препоръчва разнообразието от mebeliarena.bg градински чадър 4 метра. Им и по-малки, но определено те са подходящо решение за балкони или друг вид с по-малка площ външни зони. Идеята на използването на 4 метров градински чадър е да можете да си подсигурите повече сянка и прохлада. Предпочитани са като решение, което е удобно за градински маси, които се използват за семейни пикници в дворното пространство.

Изисквания към съоръжението

Тъй като се касае за по-голямо съоръжение е препоръчително да се отнесете по-взискателно към този тип инвестиция. Перспективите, които стоят пред вас като клиент са доста и това може да ви затрудни при взимане на окончателно решение. За да е с гаранция за положителен ефект покупката ви бързаме да споделим, че особено внимание е нужно да обърнете на:

  • Формата на покривалото;
  • Начин на окачване на засенчващата конструкция на основата на чадъра;
  • Материал на основата;
  • Цвят на модела;
  • Начини на сгъване и разгъване;
  • Гаранция за качество и други.

Когато не сте склонни да правите компромиси с покупката на такъв тип градински продукт е редно да приложите основни стандарти, които са пряко свързани с изложените фактори. Само така ще имате на разположение надеждна слънцезащита, която да покрива оптимална площ от дворното пространство.

Защо е добре чадъра да е с чупещо рамо?

чадърИзключително разнообразни са опциите, от които можете да избирате. Колкото повече екстри има едно такова съоръжение то толкова по-спокойни можете да бъдете за това, че ще имате на разположение идеалната и ефективна слънцезащита. Факт е, че по-големите модели градински чадър 4 метра са значително по-сигурни и здрави, но това, което разбира се следва да се вземе под внимание е способността да се приложат опции за контрол на сянката. А най-лесно това може да се случи с помощта на екстрата „чупещо се рамо“.

Особено благоприятно за вашето удобство е тази функционалност, тъй като благодарение на нея винаги ще можете да настройвате купола на съоръжението така, че да сте защитени от ултравиолетовото лъчение. Накратко това е ефективна възможност за бързо и лесно манипулиране на големия чадър според вашите желания.