Ще се съгласите, че една от най-важните мебели във всяко жилище е диванът. Той обикновено се помещава в дневната или хола и създава така търсения семеен уют. Когато настъпи моментът да го подменим изпадаме пред дилемата, какъв модел да бъде новата мека мебел. Разбира се е важно всеки от семейството да се настани удобно, да има достатъчно място и ако  дойдат гости. Производителите знаят колко важна е тази покупка и точно затова са подготвили разнообразни модели от които да изберете. Днес онлайн е най-лесно да бъде направено това особено, ако разгледате каталога на https://www.venus.bg/мека-мебел/дивани-и-канапета.

Какви са положителните характеристики на модерните дивани

Формите и размерите мека мебел, които ще откриете онлайн са наистина много. Важно предимство на съвременните мебели е тяхната адаптивност. Моделите, много лесно се вписват в интериора на жилището, благодарение на разнообразието от дамаски и цветове. Диваните, също така притежават допълнителни функции, чрез които могат да бъдат използвани и по друг начин освен за сядане.

Разтегателният механизъм осигурява още едно място за сън в жилището, което е изключително удобно, ако не разполагате с много място или пък често ви остават гости с преспиване. Под седалките ще намерите и обемни ракли за подредба на вещи. Инвестицията в една толкова качествено изработена и многофункционална мебел винаги си заслужава. Venus.bg представя следния модел. Ъглов диван Боно – с функция сън и ракла:холов ъгъл

  • ъглов модел „Боно“ се състои от три части – диван двойка с функция сън, ъгъл и лежанка с ракла;
  • при нужда може да го трансформирате в удобно легло, чрез механизъм подматрак;
  • той е изработен с възглавнички, с пълнеж от силиконов пух и тапицирани седалки от еластичен дунапрен;
  • модел „Боно“ е практично решение за обзавеждането на Вашия дом.

Качествено изработена мебел, благодарение на която дневната зона ще стане по-уютна и комфортна.

Как да изберем правилния модел

Има различни фактори с които трябва да се съобразим, когато търсим нова мека мебел. Разбира се, най-важният от тях си остава размера на помещението. Добре е да изберете конкретно място за дивана и да го измерите, за да сравните с параметрите на харесания от вас. Другият основен момент е стилът и дизайна в които да бъде тази мебел. Тук е правилно да се съобразите с интериора на помещението и останалите артикули в него.

Голяма част от потребителите залагат на универсалните модели, които по-лесно се вписват в обстановката. Инвестирайте във високото качество на изработка, тъй като ще използвате меката мебел доста дълго време, и тя трябва да бъде все така стабилна и комфортна.