Лазерното обезкосмяване е бърза и ефективна процедура, която се прави без никаква болка чрез иновативно диодно лазерно оборудване. Primelase hr е първото и единствено устройство, което е комбинирало 4 различни дължини на вълната в една система, т.е. 755nm (александрит), 810nm (диод), 940nm и 1060nm (yag) за ефективно насочване към различни области на космения фоликул и за предоставяне на резултати, които са далеч по-добри от другите устройства на пазара. Освен това апарата дава възможност да се обработва по-голяма площ от тялото, което прави самата процедура, освен безболезнена, но и много по-бърза.

Заедно със специалистите от център за диодна лазерна епилация Wave Skin&Bady Care Center в Стара Загора ще ви запознаем по-подробно с принципа на работа на Primelase и какво представлява самата процедура.

Primelase hr работи, използвайки новата патентована ултра къса импулсна(usp) технология или в статичен, или в динамичен режим, което позволява доставянето на ултра къси импулси до 3 ms, осигуряващи по-добри, по-бързи и дълготрайни резултати. Освен това апарата използва технология за охлаждане „crystal freeze”, която непрекъснато следи температурата на лазерната глава, гарантирайки постоянна температура от 5 градуса на върха на ръкохватката, осигурявайки безопасна процедура и по-голям комфорт за вас през цялото време.

Благодарение на иновативната си технология диодната лазерна епилация може да се прилага върху всички типове кожа дори и при хора с черен цвят, както и при такива с много светли косми. Лазерът не е ефективен при хора с бели косми, тъй като импулсът атакува пигмента във фоликула на косъма, а когато той е бял импулса не го атакува. Казано с други думи лазерът излъчва светлина, която се абсорбира от меланина във вашия космен фоликул. Светлината генерира топлина, която се движи надолу към фоликула под кожата, възпрепятствайки способността на косъма да расте. Този неактивен космен фоликул отпада, оставяйки кожата ви копринено гладка. За максимални резултати препоръчваме курс от 6-10 процедури.

Освен това процедурите могат да се правят целогодишно дори и през лятото като единствено трябва да се внимава в деня след процедурата да не се излагате на пряка слънчева светлина и да използвате 50 фактор в следващите 24 часа.

Преди процедурата

При да се подложите на процедурата ще получите консултация от специалист, който ще ви обясни целия процес подробно. Също така е желателно преди епилацията да избръснете със самобръсначка зоните, които ще бъдат третирани. Тук подчертаваме да избръснете, а не да епилирате или отскубнете космите, защото както казахме лазерът атакува меланина в корена на косъма, а когато го отскубнете на практика няма да има какво да атакува.

От съображения за безопасност може да ви бъде отказана лазерна епилация ако имате:

 • предишни проблеми с лазерната терапия
 • активна инфекция или анамнеза за херпес симплекс в зоната на лечение
 • използване на депилатори или други процедури за намаляване на космите, като например кола маска, скубане или електролиза, в рамките на 6 седмици преди процедурата

Какви са предимствата от употребата на диодна лазерна епилация с Primelase

 • безопасна и ефективна алтернатива на кола маска и бръснене
 • бързи процедури в рамките на няколко минути избраната зона ще бъде третирана
 • прецизност – насочва към приоритетни области
 • не уврежда кожата в зоната и около нея
 • копринено гладка и без косми кожа
 • помага за намаляване на врасналите косми и дразненето на кожата
 • безопасен, безболезнен и в дългосрочен план по-евтин вариант от кола маската
 • 85-99% трайно намаляване на окосмяването само за 6 процедури
 • подходящ както за мъже, така и за жени
 • сертифициран и опитен персонал ще извърши процедурата
 • медицинска лазерна технология