Жените винаги са били слабост на френския дизайнер Thierry Mugler. Неговите модни колекции се грижат за дамите, за тяхното самочувствие и увереност. Затова към невероятните и изпълнени с потенциал облекла Thierry Mugler се чувства длъжен да обогати колекцията си от иновативни продукти за жени и да им предложи нещо наистина феноменално, екзотично и романтично. Дизайнера диктуващ модата в световен мащаб успя да разбуни духовете и в парфюмерийния бранш. Thierry Mugler създава изумителни творения като парфюма Alien, който бързо се превръща в дръзко и магнетично преживяване за всяка жена.Thierry Mugler Alien Eau de Parfum

Казват, че не всеки разбира тематиката на alien парфюм. Комбинацията от нестандартни аромати го прави не просто мистериозен и загадъчен, а наистина извънземен. Точно това е искал да почувства всяка дама ползваща парфюма създателя му Mugler, тъй като ако ще е традиционно то е скучно и придобива масов характер. А жените не биха желали да бъдат уеднаквявани с други дами, което е още една причина френския дизайнер Mugler да бъде изключително педантичен и различен с именно този удивителен аромат.

Хитов аромат! Парфюм за жени, които знаят какво искат и как да го постигнат! Това са основните акценти, когато почитателките на Alien описват любимия си аромат. Огрян от слънцето кехлибар, магнетичен жасмин, дърво и кашмеран са само част от онези невероятни ухания, които успяват да вдъхновят и преобърнат света ви. Естествено няма как провокативния дизайнер да не акцентира и на стъклената опаковка на Alien. Парфюма е запечатан в лилаво стъклено шишенце което предизвиква различни асоциации – на магнетичен камък и дори някой го оприличават с извънземно същество. Всъщност идеята на Thierry Mugler е с композитора на парфюма Alien Доминик Ропион да се даде възможност на адамите да проявят своята индивидуалност и да впечатлят с уханието, което се носи около тях. И със сигурност успяват, защото още от навлизането на пазара през 2005 година Alien днес достига един небивал интерес и ръст на продажбите.