Най-честият естетически проблем за жените и мъжете, това е прекомерното окосмяване. При някои хора то е наистина в големи количества, като това налага и нуждата от неговото редовно отстраняване. Представителките не нежния пол са до болка запознати с този въпрос, като те се подлагат и на какви ли не болезнени козметични процедури, за да се отърват от нежеланите косми за възможно най-дълъг период от време. Кола маската е най-разпространеният метод за премахване на окосмяването по различните части от нашето тяло: крака, ръце, мишници, интимни зони. Нейният ефект трае около месец, но при някои хора този период може да бъде и доста по-кратък… Много зависи и каква е нашата физиология, също както и на какви начини за обезкосмяване сме залагали преди. Ако да речем години наред сте използвали самобръсначка, то не очаквайте чудеса след няколко посещения на козметичния салон. Ще Ви се наложи да почакате малко повече време, също както и да изтърпите доста болка, докато структурата на Вашите косми се повлияе добре от прилагането на съвременните методи за обезкосмяване. Бъдете търпеливи!

гладка кожаЗамислете и за доста нашумялата напоследък Лазерна епилация, която напоследък намира все по-голямо приложение в нашето ежедневие. Тя е доста ефективна, а всички косми по Вашето тяло ще могат да бъдат премахнати за период около 10-12 години. Тук много зависи и кой точно вид лазерна епилация сте избрали. Те се делят на няколко основни, а именно: Неодимова, Александритна и Диодна лазерна епилация. Последният се класира като откритието на 21-ви век, като той дава и най-оптималните резултати. Ако заложите именно на Диодната епилация, ще бъдете спокойни, че цяло десетилетие няма да Ви се налага да използвате самобръсначка, или пък да се подлагате на болезнените процедури с кола маска, които определено не са за подценяване, но тяхната ефективност няма нищо общо с Диодната лазерна епилация.

Перманентната епилация решава проблема с нежеланото окосмяване радикално и без болезнени усещания, които разбира се са изцяло за Ваша сметка… Само с няколко посещения на козметичния салон, Вие ще можете веднъж завинаги да се отървете от дразнещите и постоянно никнещи косми, които пречат на Вашето добро самочувствие, създаващи Ви също така и един непрестанен комфорт. Наред с това, и ангажиментите Ви свързани с редовното обезкосмяване ще се изпарят незабавно. А и като добавим купищата пари, които харчим ежемесечно за професионалното отстраняване на космите по тялото ни, везните все повече и повече се накланят към лазерната епилация, която се явява една супер изгодна инвестиция в името на нашата красота!

Както мъжете, така и жените могат да се възползват от този съвременен метод за дълготрайно отстраняване на нежеланото окосмяване. Възползвайте се и Вие, за да се насладите на гладка кожа и повече свободно време. Заложете на Infinity Clinic!