Мили дами, които живеете в Бургас, вече и във вашият град най–модерният и иновативен метод за разкрасяване и подчертаване на вашите мигли е факт. Една жена, живееща край морето, а и не само разбира се, обича да се радва на мъжкото внимание. Основен фактор да успява да пленява с погледа си, са стилно подчертаните мигли, които притежава. За тази цел обаче е нужна и помощ на експертен специалист, защото дори и да притежавате хубави и оформени ресници, то тяхната красота определено трябва да се подържа. На вашето внимание, мили дами от Бургас, мигли за които само сте мечтали, са вече лесно изпълнима задача. Нужно е само да посетите престижен салон за красота и да се отдадете в ръцете на специалист, който е специално обучен и притежава нужния сертификат за прилагане на метода, наречен „косъм по косъм”. Там ще ви помогнат със съвет и с помощта на експертното мнение на козметика, ще изберете препоръчителната за вас дължина и обем.

Размерите на косъмчетата са различни като дължина и варират, като най–късите са 7мм, а най-дългите 15мм. Също така, както вече споменахме различен може да е и броя на самите импланти, който да се постави в зависимост от необходимият за вас, като минималния брой е около 50 на клепач, а максималния стига до 65. Самите удължители са изработени от естествен копринен материал. Наслагват се една по една, бавно и методично, като се работи с две пинцети едновременно, с едната се обработват вашите собствени мигли, а с другата се поставят имплантите. Процедурата е хит за град Бургас мигли, които наистина ще прилепнат по разкошен начин  с вашите собствени.

Основното, което трябва да знаете е, че процедурата е напълно безвредна, при осъществяването й няма никакъв пряк контакт с клепачите ви, а при залепването се използва материал, който представлява скъпо и висок клас хирургическо лепило с необходимата здравина и противоалергично действие. Така, че можете наистина да бъдете  спокойни за вашата пълна безопасност.

Поставянето на миглите за първи път отнема около 2 до 3 часа, в зависимост от обхвата на миглите, а за поддръжка е хубаво да отделяте всеки месец по 45 мин, за да може да се конструират липсващи косъмчета.

Бъдете сигурни, че след края на процедурата ще бъдете поразени приятно от постигнатия ефект. Само един последен съвет: спазвайте стриктно указанията на вашия козметик за безопасността на вашите мигли, като най–вече внимавате за това какви козметични средства използвате. Спиралата, ако все пак решите да сложите такава, макар че няма да ви е необходима, то тя трябва да е специална за поставени мигли, на водна основа, а кремовете и тоалетните млека да не са на мазна основа

Крайният резултат наистина ще ви впечатли мили дами и няма да искате да отделяте погледа си от огледалото за да се наслаждавате на изумителния и сто процента ествен резултат. Ще се уверите също,  че използването на спирали също не е обходимо, тъй като вашите вече готови ресници ще иглеждат перфектно очертани и цветът им  ще бъде достатъчно наситен и без наличието на допълнителен грим. Разбира се като всяко нещо и това си има известна специфика. Поради различни фактори самият живот на миглите ви се скъсява и някой косъмчета започват да опадат, замествайки ги ново поникнали такива. Именно поради тази причина един път месечно е нужно да посещавате отново салона за подрържаща процедура с цел да се прекрепят към тях нови косъмчета и да продължавате да изглеждате фантастично. Самата профилактична процедура трае не повече от 45 мин. или най- много час, за да могат да се дозапълнят липсващите миглички.

Благодарим ви че следите нашият козметичен блог.