Изключително сложно се оказва за родителите да обзаведат детска стая за две деца. Вариантите, които сигурно те успели да разгледате в търговската мрежа наистина не са малко, но проблема идва от това, че повечето модели изискват доста голяма площ, в която да бъдат разположени. А липсата на такава е предпоставка за компромиси, които едва ли бихте искали да направите. Днес ще представим два комплекта мебели за детска стая от venus.bg, които могат да ви окрилят със своята ефективност и практичност. Все пак и двете деца е логично да изпитат удобството и чувството за комфорт, така че е време да надникнете в колекцията от добри решения, представени от venus.bg.

Детско обзавеждане „Сити 5010“

Това е модулна система, която се състои от две ъглови легла. Характерно за този вид детски кревати е това, че те заемат максимално правилна позиция и така оставят достатъчно площ за останалите необходими елементи. Но това не са обикновени стандартни единични легла. Освен добрата си адаптивност те предлагат:

  • Подматрачно пространство под всяко легло;
  • Практични и комфортни размери;
  • Лесни за употреба механизми.

Децата наистина могат да си починат добре в такава мебел, защото е удачен вариант за пет-шест годишна възраст както и за тийнейджъри.

Този невероятно практичен комплект от venus.bg разполага с практична секция и бюро, които са потребни за децата, които вече са в ученическа възраст.

Модулна система „Фантазия“

Комплект детска модулна система Фантазия

Още едно невероятно улесняващо родителите решение при обзавеждане на стая за две деца. Тук акцента е леглото тип сандвич. Предимството му е в това, че втората леглова зона се ползва само при спане на децата, а в останалото време е прибрана с цел да се осигури повече свободно пространство за игри.

Освен леглото за настроението и удобството на децата се грижат компактната секция с бюро и цветните детайли, които внасят свежест в интериора.  фантазия е модерна модулна система, която можете да конфигурирате спрямо габаритите на стаята.