Интериорът на спалнята винаги е вълнувал семействата, защото в това помещение прекарваме доста време като съответно спим, приготвяме се за излизане или просто си почиваме. Добре е мебелите които сме избрали да са достатъчно функционални, понеже в тях обикновено се съхраняват всички дрехи и други лични вещи. Може би най-удачният вариант да направим стаята елегантна и красива е като се възползваме от готовите комбинации предлагани във venus.bg Брошура – спални комплекти мебели. Артикулите са подбрани с много вкус и внимание, за да предложат всичко необходимо и да създадат една приятна и спокойна атмосфера.

Какви предимства носят модерните спални комплекти

Съвременното обзавеждане се отличава с това, че елементите са изработени от качествени материали които позволяват да се използват красиви декорации и разнообразни цветове. Щом избирате да закупите цял комплект естествено спестявате средства, защото повечето неща винаги излизат евтино. Също така ви отпада ангажимента да търсите артикулите един по един и да губите ценно време опитвайки се да ги комбинирате. Общата визия на интериора ще бъде модерна и ще предразполага към така търсения релакс и отмора. Друго важно предимство на спалните комплекти е разнообразието от стилове в които те се предлагат. Има мебели доближаващи се до класическите изисквания на клиентите и такива които са доста иновативни и съвременни. Venus.bg предлага на вниманието ви един перфектен вариант. Спален комплект „ERATO“ DIOMMI (40-002) – 160/200 см:спален комплект ерато

  • Легло с висока табла, подходящо за еднолицев матрак с размери (ширина/дължина) 160/200 см;
  • Две нощни шкафчета с по две чекмеджета;
  • Скрин с три чекмеджета, които могат да се монтират според предпочитанията Ви;
  • Моделът е изработен от висококачествено ПДЧ.

Атрактивна визия достатъчно модерна за един съвременен апартамент. Имате възможност да избирате цветове от каталог, за да съчетаете по-лесно спалния комплект с останалите неща в стаята.

Как да изберем подходящ дизайн и цвят

Излъчването на артикулите и визията която ще постигнем чрез тях е от особено значение, за да се чувстваме удобно и комфортно. Ако искате да създадете модерен интериор ви препоръчваме светлите цветове със завършващо гланцирано покритие. Те са изключително актуални в момента, тъй като оптически разширяват помещението, внасят светлина и винаги изглеждат луксозно и красиво. Много клиенти избират светлите дървесни тоналности или дори искрящия бял цвят. Подобен интериор отваря визуално спалнята и създава свежо излъчване. Помислено е и за традиционалистите, които могат да заложат на по-наситените и тъмни цветове като така ще създадат уютно и топло помещение. Въпрос на личен вкус е кой от дизайните ще предпочетете. Само бихте спечелили, ако се доверите на комплектите предлагани в интернет магазина.