Един от предпочитаните дамски аромати е феноменалната комбинация на свежи нотки на Долче и Габана Light Blue. Изключително атрактивен, неподправен и вдъхновяващ мирис, който не омръзва, не се натрапва, но същевременно с това подчертава нейната индивидуалност. Дамите, които харесват Light Blue са от типа жени, които са здраво стъпили на земята, но обичат и бранят своята свобода. Това са силно еманципирани по природа личности, еродирани и самоуверени. Затова не случайно наричат почитателките на Dolce & Gabbana Light Blue силни жени с младежки дух. Всъщност ако любимата жена е влюбена в серията   Light Blue то ето ви повод да я изненадате приятно. Поднесете и дори без повод любимия аромат и със сигурност няма да сгрешите.дамски аромати

Казват, че не е много удачно да се поднася парфюм като подарък, но Dolce & Gabbana Light Blue не е обикновена тоалетна вода, с която да отбиете номера. Това е чувство, усещане, вдъхновение, което всяка една жена желае да притежава. Затова не е изненада, че именно   Light Blue е сред най-продаваните аромати в световен мащаб. Когато избирате магазин, от който да купите оригиналния аромат не забравяйте, че е много рисково и шанса да попаднете на имитация е висок. Затова съвета ни е да избирате марковия аромат само от доказани  и утвърдени на пазара търговци, които могат да предоставят 100 % оригинал.

Няма как да сгрешите и да не забележите разликата между реплика и оригинал на Dolce & Gabbana Light Blue. Типичната картонена кадифена опаковка в светло син цвят и гравирания надпис са запазена марка на бранда. Дори едно леко докосване на опаковката може да докаже, че продукта, който държите в ръцете си е това, което желаете. Неповторимото ухание на Light Blue не може да се сбърка. Свежата комбинация от съставки, наподобяващи морски бриз са толкова запомнящи се, че определено дама, която е влюбена в тази серия на Долче и Габана би разпознала оригинала без да се колебае.