Слънцезащитата е важна през цялата година, но с наближаването на топлите месеци, тези продукти стават задължителни в ежедневието на всеки човек, изложен на слънчеви лъчи. Онлайн магазин Лили Дрогерие има специални предложения за нуждите на всеки човек. В сайта може да намерите страхотни намаления на различни слънцезащитни продукти, които да ви помогнат с предпазването от вредните лъчения. 

Какво ще откриете в Lilly

Онлайн магазинът Лили Дрогерие предлага евтини слънцезащитни продукти, с различни фактори и под различни форми, подходящи за деца и възрастни. Типът текстура на средството за предпазване е въпрос на личен избор. Може да варира в зависимост от областта на тялото, която трябва да бъде защитена.

Слънцезащитата включва лосиони, кремове, гелове, мехлеми, стикове и спрейове:

  • кремовете са най-подходящи за суха кожа по тялото и за лицето като цяло;
  • геловете са добри за зони с коса, като скалпа или мъжките гърди;
  • твърдите стикове са добри за използване около очите и устните;
  • понякога родителите предпочитат спрейове, тъй като се нанасят лесно върху детската кожа.

Най-удобни за използване са кремове, емулсии и гелове. Маслата са по-малко ефективни, тъй като могат да образуват само тънък слой върху кожата. Стиковете са разработени на водна основа, но са по-подходящи за точково приложение (за защита на бенките от въздействието на ултравиолетовите лъчи). Пудри за грим със защитен филтър могат и трябва да се използват, но само като допълнителен инструмент. По-често се използват слънцезащитни спрейове и аерозоли за главата и косата, които също се нуждаят от протекция.

Как да изберете правилния слънцезащитен продукт

Възползвайте се от разпродажбите на Лили Дрогерие и изберете най-подходящия слънцезащитен продукт за вас и вашите деца, само с няколко лесни стъпки:

  • стъпка 1 – изберете крем с три основни елемента. За да предпазите кожата си от вредните слънчеви лъчи, използвайте крем със следните характеристики – SPF 30 (или по-висок), широкоспектърна защита (UVA/UVB), водоустойчивост. Може да видите етикети „Широк спектър“ или UVA/UVB на някои артикули;
  • стъпка 2 – опознайте вашия тип кожа и има ли други нужди. Дори да изберете продукт с горните три слънцезащитни компонента, пак ще разполагате с много опции. Намирането на подходящия за вас зависи от уникалните нужди на кожата ви и къде планирате да го приложите;

Ако слънцезащитният продукт предизвиква раздразнение върху кожата ви, използвайте такъв, който съдържа само цинков оксид и титанов диоксид. Много слънцезащитни средства за деца съдържат само тези две съставки. Избягвайте козметиката с аромати.