Мебелите, които ви заобикалят в ежедневието трябва да са функционални и удобни, за да изпълняват основните си функции. Нормално е да се държи и на външния им вид, тъй като дизайнът е това което оформя стилният интериор. Днес ще споменем шкафа за обувки като основна част от обзавеждането на коридора. Без него входното пространство няма да е достатъчно удобно, чисто и подредено. Магазин Venus ви представя много разнообразни модели, от които да избирате. Те са прецизно конструирани и изработени от различни производители в подходящи размери и снабден с модерни функции и екстри.

Кои са най-популярните и търсени модели?

За разлика от преди време, днес имате възможност да избирате от много интересни и оригинални модели. Шкафовете за обувки се измениха доста визуално и в момента има много красиви и изящни артикули. За начало ще споменем вертикалните, тъй като те предлагат най-много полезно пространство за подредба.

Високата и елегантна мебел изглежда красиво, където и да бъде разположена и не отнема много от пространството на коридора. Друг оригинален модел е този тип пейка. Изработен е с възможност да се настаните удобно и изглежда като съвсем различна мебел от класическия шкаф. Разчупва обстановката и не се налага да купувате допълнително кресло или пейка. Продължават да бъдат търсени и шкафовете за обувки с падащи вратички и двуредов механизъм. Те са практични и удобни и не отнемат много място, защото са специално създадени именно за тази цел. Актуалните модели са разнообразни като размери и цветове, а при някои дори е включено малко чекмедже за дребни вещи. От каталога на Venus може да поръчате следния вариант. Шкаф за обувки Сити 4036 – Сонома арвен:шкаф

  • модел „Сити 4036“ е с две врати с плавно затваряне;
  • шест рафта, които побират от 13 до 20 чифта;
  • за изработката на модела се използва ЛПДЧ 16 мм.

Това е един от най-предпочитаните и функционални модели, защото изглежда красиво и в същото време има много пространство, в което ще подреждате не само вашите обувки, но и тези на гостите ви.

Къде ще открием най-голямо разнообразие от модели?

В съвременните електронни магазини се предлагат много модели от различни производители. На едно място ще разгледате дизайни и размери, които ще отговорят на вашите очаквания и лесно ще се интегрират в интериора на жилището. Цените на актуалните шкафове за обувки са достъпни и редовно може да намерите намаления. Пазаруването на мебели онлайн е много удобно, тъй като разглеждате предложенията на спокойствие и не губите от времето си в обикаляне на различните магазини. Може да направите поръчка във всеки  удобен момент.