През определен период от време се налага да обновявате обзавеждането, тъй като старото е вече демоде и се е амортизирало. Една от важните стаи, на която е нужно да обърнете повече внимание е кухнята, тъй като тя има и изключително практическа функция. Тук съхранявате различните домакински принадлежности, поставени са много електроуреди и трябва да имате достатъчно удобство да приготвяте бързо храната. Научи повече за модерните горни и долни шкафове на модулен принцип в сайта на магазин Венус.

Как да изберем подходящо обзавеждане за кухнята?

Мебелите за това помещение не бива да се избират само въз основа на техния външен вид и дизайн. Разгледайте сайта и научете повече за актуалните варианти. Тъй като шкафовете представляват отделни модули е много важно да измерите внимателно свободното пространство, за да сте сигурни, че при монтажа те ще бъдат плътно долепени един до друг. Научете повече за различните дизайни и готовите конфигурации. Отделните елементи трябва да са подбрани спрямо вашите нужди и начина по който ще ги използвате. Препоръчваме ви електроуредите също да бъдат вградени в модули, за да изглежда конструкцията по елегантно и да се поддържа лесно.

Обърнете специално внимание и научете повече за горните шкафове, тъй като те имат декоративна роля и е важно да изглеждат добре. Може да заложите на такива със стъклени витрини или отворени рафтове, където да подредите подправките например. Научете повече за начина по който са изработени артикулите и за съвременните материали. Модерното обзавеждане за кухня може да бъде поръчано в готова конфигурация, специално създадена от производителя или сами да подберете модулите, които ще бъдат включени. Научете повече за характеристиките на един нов модел от магазин Венус. Готова кухня Алис 19 с плавно затваряне – 230 см. – Черно гланц / Бяло гланц / Бяло:мебели за кухня

  • кухня „Алис 19“ притежава всичко необходимо за обзавеждането на вашия дом;
  • за допълнително удобство към вратичките са добавени механизми за плавно затваряне;
  • горен ред 2300/300/700 – добавени 600 мм. За аспиратор;
  • долен ред (без термоплот): 1700/477/870 + колонен шкаф 600/580/2200;
  • долен ред (с термоплот): 1700/600/900;
  • термоплот (при дебелина 30 мм.): с ширина 600 + 300;
  • подходящ термогръб.

Прекрасно подбрани кухненски модули, които съставляват цялото обзавеждане необходимо да се чувствате комфортно в помещението и с удоволствие да приготвяте храната.

От какви материали се изработват модерните мебели за кухня?

Съвременното обзавеждане изглежда много красиво и стилно, защото производителите използват mdf и пдч плоскости. Ако научите повече за тези материали, ще разберете, че те са също толкова качествени както и естествената дървесина. Цената им е по достъпна и се предлагат много разнообразни дизайни и стилове. Здрави са и ще ги използвате безпроблемно дълго време.