Производителите на мебели следят вкусовете на клиентите и се опитват да им предложат обновени и функционални артикули, които да се впишат в жилищната среда. Винаги са били популярни кухненските ъгли, а днес модата им се връща с още по-голяма сила. Благодарение на тях може да бъде организиран прекрасен кът за хранене и почивка, без да се инвестира голяма сума. Обновени модели може да разгледате в интернет сайта на venus.bg. Търговецът се е постарал да събере на едно място кухненски ъгли от различни производители, които могат да бъдат изработени с тапицерия по нашия избор.

Какви са плюсовете на съвременния ъглов диван за кухня

Той е мебел, която ще оползотвори перфектно пространството, колкото и малко да е то. Събира в себе си различни функционалности, за които ще поговорим днес. Новите дивани имат разтегателен механизъм, чрез който се превръщат в място за сън. Това е перфектно допълнение за малки апартамент или за студентското общежитие. Мебел, която не заема много място, а в същото време ни носи толкова практичност. Под седалките се намира достатъчно голямо пространство, в което има възможност да съхраняваме най-различни вещи. Ето, че домът ни ще бъде подреден, комфортен и уютен, благодарение на кухненския ъгъл.

Цената на един такъв артикул никак не е висока и всеки може да се обзаведе с предпочитан модел. В магазин Venus.bg ще откриете този чудесен пример. Кухненски ъгъл Торонто – с 2 бр. Ракли и функция сън – Тъмнобежов/Флорални мотиви:диван

  • представяме Ви изключително достъпния кухненски ъгъл „Торонто“;
  • подходящ за обзавеждане на уютна трапезария;
  • диванът е съставен от триместен диван, ъгъл и двуместен диван;
  • моделът притежава удобства като – функция сън (тип падащ гръб трансформиращ се в легло) и две обемни ракли за багаж;
  • двете ракли под седалките предоставят обемно място за съхранение на багаж.

Имаме прекрасната възможност да изберем тапицерия в цвят, който ще се впише лесно в обстановката на дома ни.

Важна ли е конструкцията на модела

Качествената изработка и материалите които са използвани за направата на една такава мебел са много важни. Очакваме да използваме дивана доста години и поради тази причина е добре основата му да бъде изработена от естествена дървесина. Облегалките и седалката трябва да са достатъчно комфортни и меки, за да се насладим на престоя върху него. От значение е и тапицерията да е наистина износоустойчива и да се поддържа лесно. В кухненската зона има опасност от замърсявания, които трябва да се почистят безпроблемно. Разгледайте актуалните модели в сайта и преценете внимателно какъв размер да изберете, за да го разположите лесно у дома си.