Прави ли ви впечатление, че всички модели от колекцията офис столове на мебелните магазини са с колелца? Този специфична маневреност реално ги отличава от останалите продукти от раздел столове. Инвестирането в работен с колелца е съществено решение, тъй като става въпрос за елемент, който е интензивно натоварен и следва да отговори на редица критерии за качество. Офис столове Мебели АРЕНА предоставят на вниманието на клиентите си огромен потенциал от продукти, които се характеризират с изисканата си визия, здравина, стабилност и усещане за комфорт.

Защо с колелца?

Споменахме, че основната разлика между стандартните и офисните столове се дължи на това, че има разлика по отношение на маневреността. Колелцата са онези подвижни крачета, които са характерни за офисните мебели, позволяващи лесното придвижване и създаване на перфектни условия зя труд без усилия и необходимост от ставане.

Сигурно 99,9% от предлаганите в каталога офис идеи на платформата Мебели АРЕНА са с колелца. Причините за това се крият в самото търсене на клиентите и способността на обзавеждането да се движи. Безспорно става въпрос за едно отлично удобство, благодарение на което можете да си осигурите:

  • Перфектно оборудвана работна среда;
  • Оптимизиране на времето;
  • Лекота при извършване на определени операции;
  • Функционалност;
  • Комфорт.

Качествата, които притежава един офис модел наистина са безкомпромисни. Продуктите от каталога са съобразени с това, че са подложени на огромно натоварване и се налага да бъдат използвани между 7 и 8 часа дневно. Интересът към вариантите с колелца за обзавеждане на офис се характеризират с невероятен потенциал по отношение на висока ефективност, удовлетворение и лекота за движение в работното пространство.

Надеждни и стабилни ли са?

столМоже би имате основание за притеснение. Преди години не бе рядкост служител, придвижващ се с помощта на колелцата на стола си да падне на пода. Такъв риск при съвременните модели не съществува, тъй като продуктите са значително подобрени от гледна точка на стабилност и свеждане на риска за преобръщане на стола до нула.

Изключително надеждни, стабилни и здрави са усъвършенстваните носещи конструкции, които се влагат при изработката на офис мебелите. Тук се акцентира на безопасността и възможността лесно да заключвате въртеливия момент на колелцата. По този начин намалявате риска от създаване на неблагоприятни моменти и си гарантирате стабилност при статична работа.

В случай на нужда от придвижване с едно движение отключвате механизма и достигане до желаната зона в офиса. Запознайте с водещите предложения на магазин АРЕНА и се възползвайте от най-изгодните цени.