В момента много търговци предлагат различни видове обзавеждане за дома, но за да изберете нещо конкретно, то трябва да отговаря на личните ви критерии. Съветваме ви да търсите изгодни оферти, които ви осигуряват необходимите мебели за интериора и в същото време получавате допълнителни удобства. Модерният спален комплект с матрак 144/190  venus.bg е перфектно решение за по-малките пространства. Тук леглото не е прекалено голямо и ви дава възможност да обзаведете удобно и практично. Мебелите са комбинирани професионално и ще ви изненадат със своята красота и елегантност.

Защо да поръчаме спален комплект с матрак онлайн?

Когато инвестирате в ново обзавеждане, то трябва да бъде максимално удобно за вашето семейство. В момента интернет търговците предлагат най-добри оферти, които съдържат всички необходими мебели за спалнята в комплект и ви подаряват допълнително матрак. Толкова изгодно предложение няма как да бъде подминато и затова ви препоръчваме да разгледате всички дизайни и да си изберете подходящо обзавеждане.

Ако решите да инвестирате в нещо подобно, цената ще бъде много по-разумна и достъпна, отколкото да купувате нещата едно по едно. Както вече сте проверили матраците са скъпи и много често се избират трудно, защото трябва да са комфортни и да подхождат на размера на леглото. В случая получавате не само легло, но също така гардероб нощни шкафчета скрин и разбира се матрак. Стилът и цветът на мебелите може да бъде най-различен, а асортиментът е повече от впечатляващ. Специалистите от Venus.bg ще ви предложат малко подробности за един от новите модели. Спален комплект Аполо 2 – 140/190 см, Дъб сонома:спален комплект

  • спален комплект „Аполо 2“ е компактно решение за обзавеждане на спалня;
  • този модел е съставен от легло с включен матрак 140/190, табла и повдигащ механизъм, предоставящ достъп до подматрачното пространство;
  • гардероб с три врати, две чекмеджета, механизъм за плавно затваряне, рафтове и лост за закачалки;
  • две нощни шкафчета с чекмедже и ниша;
  • за изработка на спалния комплект с матрак се използва ПДЧ 16 мм, в цвят по избор.

Удобно и компактна обзавеждане, което може да разположите дори и в по-малка стая.

Защо да изберем мебели в цвета на дървесината?

Външният вид на обзавеждането също оказва влияние върху обстановката, затова бъдете внимателни, когато подбирате дизайн. Остават предпочитани нюансите на дървото, защото изглеждат най-уютно и лесно се комбинират с всички останали цветове. Подобно обзавеждане в комплект няма как да ви омръзне или да не е актуално, защото красотата и елегантността винаги се на мода. Бихте могли да заложите на по-светлата гама или на тази в цвят венге, според личния си вкус.