Интериорът на всекидневната вълнува почти всеки човек, защото това е любимото помещение за почивка и релакс. Мебелите тук трябва да бъдат най-внимателно подбрани и да са добре комбинирани помежду си. Важно е нищо да не липсва и да се търси удобство и практичност. Днес съвременните холни маси са в много интересен дизайн. Те ще допълнят обстановката перфектно. Не е много лесно да се избере конкретен модел, тъй като е важно да се съобразите с различни допълнителни фактори. Става въпрос за размера на стаята, останалите мебели в нея, цветовете, стилът и функционалността.

Как да изберем подходящата холна маса?

Ако искате да измените малко атмосферата, без да инвестирате в голяма и тежка мебел ви препоръчваме да се насочите към покупката на нова холна маса. Този декоративен елемент ще се впише в интериора, като го обнови по един изключително естетичен начин. Основно трябва да се съобразите с вида на меката мебел и размерите на стаята.

Холната маса е добре да се използва лесно и около нея да се преминава безпроблемно, затова размерът ѝ е добре да е синхронизиран с този на диван. Плотът не бива да е по-висок от седалката, за да се чувствате максимално удобно. Само в случаите, когато често се храните на холната маса тя може да бъде по-висока или с повдигащ се плот. Търсете здрава и качествено изработена мебел, която гарантира стабилност.

Има достатъчно модели, които позволяват да съхранявате различни неща в скрити ниши или допълнителен рафт. Те са много практични, ако искате бързо да освободите основния плот и да разтребите. В онлайн магазин Venus.bg може да намерите следния модел. Комплект помощни мебели Mars – 3 бр. Крем/орех:помощни маси

  • „Mars“ е комплект помощни маси 3 бр;
  • изработени в интересен и открояващ се дизайн;
  • подходящ за обзавеждането на хол или всекидневна;
  • артикулите са със стабилни крака от бук и плот МДФ.

Красиво и качествено изработени модели, които ще направят помещението по модерно и функционално. Помощите холни маси са мобилни и можете да ги местите където прецените.

Какви са причините да поръчаме онлайн?

Ако решите да купите мебелите през интернет ще се възползвате от огромното разнообразие, което предлагат каталозите. На едно място може да разгледате изключително интересни предложения с достатъчно актуален и модерен дизайн. Присъстват също и класическите добре познати от миналото ретро модели, ако сте любители на този стил. Важно е, че търговецът редовно прави намаления и промоции, за да спестите средства и да бъдете доволно от покупката.