Спомените са онези уловени мигове на пълно щастие, които съхраняваме в съзнанието си. Най-често те се запечатват в снимки: първият рожден ден, прохождането, първият учебен ден, завършването на гимназията, дипломирането в университета, първата самостоятелна почивка. Всичко първо е важно. А за да съхраним спомените, е нужно да ги запечатаме добре, за да можем да ги показваме и на тези след нас. А е и идеален момент да си направим красиви снимки, заедно с бебето.

Детска фотосесия

Раждането на дете в семейството е празник. Всеки ден от живота на малкото човече е приказен. За съжаление, децата растат много бързо. Докато се обърнем – вече отлетели от дома. Ако искате да съхраните по-дълго тези емоции, направете детска фотосесия на вашето съкровище. Какво ви е необходимо? Желание, усмивка и подходящ тоалет за един запомнящ се миг.

Облекло за детска фотосесия

Повечето детски фотосесии са свързани с някакъв повод: рожден ден, имен ден, завършване и други. Разбира се, не пречи да направите детска фотосесия без определен повод. Най-важното е как е облечено детето. Повечето момиченца предпочитат да са с красива елегантна рокличка. За момченцата е препоръчително да са с костюм или поне детска риза. Ако фотосесията е навън, или е по-неформална, позволено е всякакво облекло. Важни са аксесоарите. За да е достатъчно професионална и запомняща се вашата детска фотосесия, доверете се на добър фотограф, който умее да улавя детското внимание. Освен това, той ще има подходящи предмети, които да бъдат включени във фотосесията и ще направят изживяването още по-интересно.

Интересни идеи за детска фотосесия

Все по-популярно става да се снима бебето през първите месеци от неговия живот. Най-често то се снима в цял ръст, в изглед отгоре, а до него с играчки, балони или друго, са оформени месеците или годинките му. Този начин е изключително сладък и мил да се отчете порастването на малкото човече. То е и прекрасен подарък за гордите баба и дядо, които ще сложат тази снимка в рамка, и ще ѝ се радват дълго. Освен за рожден ден, много популярни са и празничните детски фотосесии. За празника на мама, за Коледа, за Великден – в навечерието на тези светли празници децата биват снимани, за да зарадват най-близките си.

Семейната фотосесия също е много добър подарък, който може да направите за цялото семейство. Използвайте идващите празници, за да организирате семейството и да всеете малко настроение в ежедневието.

Може би най-мила от всички детски фотосесии е… между братчета и сестрички. Когато имате две деца, не пропускайте да им направите поне веднъж детска фотосесия. След време, поглеждайки детските си снимки, ще бъдат още по-щастливи. Защото една снимка винаги казва повече от дузина думи…