Омръзнало ли Ви е всяка сутрин да посвещавате значителна част от времето си в нанасянето на поредния макиаж, за да постигнете желаната визия? А писнало ли Ви е вечер да повтаряте същата процедура, като целта този път е да премахнете грима и да нанесете нощната козметика…? Всички знаем, че отговорът е „да“, а дамите биха потвърдили на 100 %, че няма нищо по-досадно от усилията, които полагат ежедневно в името на красотата и високото им самочувствие!

дамски очила

Вече има лесно решение да решите естетическите си „проблеми“, и то с лекота… Можете просто да се възползвате от процедурата поставяне на мигли косъм по косъм и да си спестите дълги часове, прекарани в гримиране и разгримиране. Сутрините за Вас ще станат по-приятни и ще имате повече време за други занимания, като това да се насладите по-дълго на първото си кафе, или пък да проверите какво се случва в социалните мрежи, преди да е започнал работният ден…

Има и още нещо, което би подчертало нежната женска природа по един наистина невероятен начин, като надали ще се учудите като Ви кажем, че това са едни най-обикновени дамски очила с диоптър. Те ще придадат неподправен чар и сексапил на всяка дама, а ако зад тях се кипрят и дълги, плътни мигли от норка, или друг естествен материал, това ще усили още повече ефекта! Затова се замислете сериозно над нашите съвети и ако наистина изпитвате отегчение от всекидневното нанасяне на грим, захвърлете спиралата за мигли и се възползвайте от процедурата сгъстяване и удължаване на мигли по метода „косъм по косъм“. Резултатите за Вас ще бъдат гарантирано добри!

Диоптричните очила от своя страна се носят с голям интензитет през последните няколко години. Навремето се е считало за срамно да имаме на лицето си подобен аксесоар, като това е водило и до неприятни коментари от страна на хората. Днес обаче, в това няма нищо срамно, та дори напротив. Хора, които дори нямат никакви проблеми с очите решават да си купят диоптрични очила и да подчертаят с тях визията си. Те са особено подходящи и ако работите в офис, защото диоптричните очила допринасят за Вашето бизнес излъчване и индивидуален стил. Можете да изберете най-различни форми и цветове рамки, които да се явят и перфектен акцент към деловото Ви облекло.

Дългите мигли в комбинация с модерни диоптрични дамски очила са една убийствена комбинация, към която никой не би могъл да остане безразличен. Очите са първото нещо, което хората забелязват у Вас, затова акцентирайте върху тях и ги направете магнетични. Не е никак трудно – наистина!