Здравейте мили дами от град Бургас! Ще ви разясним вече как може да изглеждате още по–ослепителни и с огромна радост ще ви съобщим, че вече и във вашия град се прилага една от най–популярните системи за имплантиране на допълнителни мигли към вашите.  Добре оформените и поддържани ресници имат голям принос за изразителния женски поглед. А той сам по себе си е много важен фактор за цялостната визия на една дама. За да може обаче наистина да впечатлява и да изглежда грациозно трябва да се положат известни усилия. Разбира се обаче трябва да са направени  по най–правилния начин,  за да се превърнат наистина в удоволствие. За едни по–красиви и плътни мигли ще се погрижи най–новата и модерна система, наречена косъм по косъм- Бургас мигли, които наистина ще вълнуват и ще изглеждат напълно като ваши собствени. Знаете много добре, че всеки един принцип за изграждане на допълнителни  мигли до сега беше на принципа „залепяне на цели инпланти” или прилагане на снопове и криеше дразнения на очите и определено не даваше максимален краен резултат като визия и естествен ефект.Можете да видите и услугите мигли Бургас, мигли Варна, мигли Пловдив, Мигли София.

С този уникален метод обаче всичко това остава зад гърба ви и освен че по никакъв начин не предизвиква какъвто и да е дискомфорт при самата процедура, след това той  дава и сто процентова гаранция за невероятен краен резултат, който да бъде задоволителен и за най–прецизните и капризни дами. До скоро тази технология беше позната само в чужбина, но постепенно навлезе и у нас и е на път да се превърне в една от най–успешните козметични процедури именно заради своята ефективност и деликатност. Затова, мили дами, вече всеки салон в Бургас и всички останали големи градове работи именно на този ултрамодерен принцип за поставяне на мигли.

Самата технология за поставяне на имплантите е много специфична, тъй като се изисква изключителна прецизност и деликатност на изпълнение от страна на специалиста, който я извършва. Самата методика за поставяне косъм по косъм- Бургас мигли, е истинска революция и при нея човекът, който я извършва, наистина трябва да притежава ескпертни качества и творческо въображение. За вас обаче тя ще бъде едно приятно изживяване и тръпка в очакване на добрия резултат. Като продължителност основната процедура е в рамките да два до три часа най–много, в зависимост от плътността, която желаете да постигнете. Дължината на косъмчетата също може сами да си изберете, в зависимост от това кои ще си паснат с вашите собствени най–добре. Самите видове размери, които може да се избират,  са от 8 до 15 мм.  Имплантните косъмчета са направени напълно от естествена коприна и се прилепят много фино и внимателно едно по едно за вашите мигли, без да се докосва клепача ви. Ползва се специално хирургическо лепило, което не предизвиква никакви дразнения, защото разбира се, е хипоалергенно и антибактериално.

Като цяло по–особеното в процеса е как ще бъде оформена самата мигла и нейната плътност, което също зависи от вашата естествена ресница и това каква гъстота предпочитате и, разбира се, би ли ви стояла тя добре. В повечето случаи достатъчна е бройката на около 60 импланта на око, разбира се това е много относително и персонално. Ако искате да поддържате формата на вашите мигли все така безупречна обаче, е нужно да отделяте само около 45 мин  всеки месец за да се запълнят липсващите косъмчета.

Препоръка: бъдете внимателни и попитайте вашия специалист какви тоалетни млека и козметични продукти е хубаво да ползвате и какви не, тъй като това има значение за здравината на прекрепените мигли! Със сигурност трябва да избягвате продукти на мазна основа, както и продукти които не са на водна основа. Също така избягвайте да мокрите и пипате очите си в рамките на два – три часа след основната процедура.

Скъпи грации, посетете най–близкия салон в град Бургас или всеки един  друг град, в който сте, и се отдайте на това неописуемо удоволствие за вас и вашата външност.