Ако помислите добре коя мебел във вашия дом има основна роля за това стаята да бъде подредена и стилна, сигурно сами ще се досетите, че това е секцията. Тя обикновено представлява по-обемна или минималистична конструкция, която заема централно място в хола и го прави елегантен и практичен с това, че всяко нещо е подредено и има свое определено място. Виж тук интересни модели на съвременно оборудване, които са подходящи за всеки вкус. Разнообразието от размери, стилове и цветове със сигурност ще ви допадне, защото лесно ще съчетаете подобна секция с вече наличния интериор.

Как да изберем лесно подходяща секция за хол

Модерното обзавеждане ще ви впечатли със своята адаптивност, тъй като комплектите предлагат разнообразни по размер елементи. Вижте тук различните модели и изберете в зависимост от вашите предпочитания и нужди. В случай, че предпочитате да имате повече обемни модули за съхранение на вещи ви препоръчваме холните секции които имат включено и гардеробче. Тази част е изключително практична, когато имате повече дрехи и нямате пространство за съхранение. Вижте тук какво предлагат съвременните артикули. Освен това големите конструкции имат налични шкафове и витрини за да организирате и красива декорация, която да ви създава спокойствие и уют. Вижте тук моделите с включено LED осветление което ги прави още по-привлекателни и модерни. Venus.bg предлага да разгледате характеристиките на следния модел. Секция за дневна ZELE, LED осветление – бял лак/дъб Вотан – вижте тук подробности:холна секция зеле

  • Комплект за хол и дневна „ZELE“ – комбинира елементи от колекция мебели, модулна серия „ZELE“;
  • Секцията включва шкафове с витрини и затворени обеми – вижте тук снимки на мебелите;
  • Скрин с две врати и три чекмеджета;
  • ТВ шкаф с чекмеджета и ниши, както и хоризонтален шкаф за стена.

Подобно комплексно обзавеждане ще ви помогне по-лесно изберете и останалите артикули за хола с които да завършите мечтания интериор.

Как да определите стила и цвета на мебелировката

Освен, че прекарваме значителна част от свободното си време именно в хола тук каним и своите гости, ето защо интериорът трябва да бъде добре съчетан и елегантен. Секцията, като най-голяма мебел, може да зададе стила на цялата стая. Стремете се цветът ѝ да бъде универсален, така че да подхожда на меката мебел и холната маса. Препоръчваме ви елегантните светли тоналности на дървесината, както и модерното бяло които много по-добре ще отворят пространството и ще създадат усещане за простор и чистота. В интернет магазина има и луксозни тъмни комбинации, които също са подходящи, но най-вече за големи стаи. Непременно вижте тук всички модели преди да се спрете на конкретен.