Когато сме на път, често си мислим дали сме успели да се погрижим за всичко… Много често ни обзема и усещането, че сме забравили да изключим някой електроуред, или че не сме се погрижили за правилното паркиране на автомобила си. Всички тези мисли не ни дават спокойствието, от което се нуждаем, за да се насладим напълно на командировката/семейната си почивка… С оглед на всичко това, няма какво друго да Ви посъветваме, освен просто да планирате пътуването си отрано, обръщайки внимание на всеки един детайл. Колкото по-организирани сте, толкова по-малък е шансът да се сблъскате с неприятни ситуации, които да Ви попречат да се потопите напълно в магията от вълнуващите пътешествия!

автомобилКогато става дума за екскурзия извън страната, авиолиниите са най-често използваният метод за транспорт. Той е удобен и спестяващ ни ценно време, като само за няколко часа ще можем да се пренесем в някоя красива европейска страна, откъсвайки се напълно от рутината. Повечето директни полети в рамките на Европа се осъществяват от летище София, като ако не сме жители на столицата, ще ни се наложи да помислим и по какъв начин ще се придвижим до Терминал 1 или Терминал 2. Тук имате няколко варианта: автобус, влак или ека кола. Последната опция е за предпочитане, защото тя е и най-комфортната. Когато пътувате с личния си автомобил, а не с обществен транспорт, ще можете да спирате за почивки когато и където си поискате. Но не само това са предимствата от използването на леката кола… Всъщност, Вие сте напълно наясно какви всъщност са те, затова директно ще преминем към другата тема от днешната статия, а именно къде да паркираме колата си по време на престоя ни извън страната!

Резервирайте денонощен паркинг до летището и си спестете всякакви проблеми, които могат да възникнат в резултат от неправилното паркиране на колата Ви. Бъдете спокойни, че тя ще бъде на сигурно място, колкото и дни да отсъствате от страната, като наред с това се възползвайте и от възможността да организирате навременен трансфер от и до летище София. Когато планираме да посетим някоя чужда държава, обикновено взимаме доста багаж със себе си. За всеки случай… Защото никога не се знае дали полетът ни няма да бъде отменен, или пък дали пътуването ни не се удължава, поради основателни причини. Най-често, чисто професионални. В този ред на мисли, се опитайте да се подготвите колкото се може по-добре за всякакви непредвидени ситуации, които няма да развалят комфорта Ви. Първото, за което трябва да помислите, това е да резервирате денонощен паркинг до летището, който да бъде 24/7 под наблюдение, и гарантиращ сигурността на Вашата кола…

Понякога, всичко опира до това колко сте организирани. Както в работата, така и в личен план. Не рядко се получава така, че поради небрежност от наша страна си навличаме ненужни проблеми, които лесно е можело да бъдат избегнати. То тъй като не сме помислили достатъчно за всяка една подробност, в последствие ни се е наложило да разплитаме сложни ситуации, в които неволно сме попаднали!

Същото може да се каже и за парко мястото за автомобила ни, което когато сме извън страната, трябва да е надеждно и денонощно охранявано. Само си представете какво би било, ако когато се завърнете отново на родна земя, не намерите колата си в същия този читав вид, в който сте я оставили… В случай, че сте я паркирали на свободно избрано от Вас място, не се учудвайте ако тя е станала обект на вандалски прояви, които са и причината тя да бъде в това окаяно състояние. Спестете си всичко това и още сега се обадете на Park and Travel. Всъщност, можете да направите резервация и онлайн, което ще Ви осигури допълнително време, което да използвате в опаковане на багаж и др. Насладете се на пътуването си от все сърце и бъдете спокойни през цялото време, че всичко с Вашата кола ще е наред!