Наричат я сърцето на дома, специалното място, където мама създава вкусни гозби, с които събира цялата фамилия около масата. Да, това е кухнята – онази част от дома ни, към която винаги се отнасяме с уважение и респект. Всъщност не свързваме кухнята само с готвенето, тъй като нейната роля е изключително многообразна. В модерния дом това е и трапезария, място, където каним дори гости. Естеството на това помещение е предпоставка при аранжиране и декориране да изберем такъв модел, който наистина може да допринесе за уют и топлина в дома. независимо от това, че разполагате с дневна и трябва да зонирате кухня и трапезария в тази площ то бъдете сигурни, че съвременните мебелисти ще създадат особено и впечатляващо кътче, което наистина ще бъде наслада за окото и удобство при ползване.кухня
Има обаче правила, които е добре да имате предвид. За да ги систематизираме и представим на нашите читатели се доверихме на утвърден производител, който наистина знае как се произвеждат висококачествени и модерни кухни – лени стил. Добричкия производител е познат на българската аудитория с безупречното изпълнение на иновативни и практични мебели. Като утвърден производител на обзавеждане за дома Лени Стил препоръчва преди да предприемете обзавеждане на кухнята да си направите план. Това е първата и основна стъпка, която ще гарантира, че всяка една оформена зона ще бъде максимално удобна и практична при нейното използване. Перфектната кухня съществува, само трябва да решите кой детайл къде ще бъде позициониран за да могат вашите кулинарни идеи да се превърнат в лесно изпълними и без излишни движения.За плана, който ще съставите от ЛениСтил съветват да се доверите на опитни специалисти, които да направят замерване на площта и след това да се направи преценка дали може да се използва стандартна готова кухненска мебел, модулна система или пространството е достатъчно специфично, че наистина няма да има друг вариант освен поръчковата мебел.
При строителството на сградата и жилищата в нея определено има конкретно обособяване на пространство, което е отредено именно за кухня. Задължително има изводи за вода и канализация, а освен това са предвидени и достатъчно контакти, за да могат домакините да ползват своите електроуреди. Това е втората стъпка, която може да вземе предвид при изготвянето на проекта за кухня. ЛениСтил насочва вниманието на своите клиенти към кухни, които са интелигентни решения, пасващи на наличните изводи и ако има варианти за изгодна готова мебел то това би било наистина адекватен вариант за да се мебелира. Организацията е втората фаза след планирането на пространството. Тези два детайла имат специално отношение върху това да се обособи кухня, която да е достатъчно практична, функционална и естетически перфектна. А за да се постигне желания резултат е много решаващо да се вземат предвид изводите на ВиК и електрическата система.
Лени Стил е производител, който е наясно с факта, че клиентите, които търсят начини за обзавеждане разполагат с различен бюджет. Третата стъпка да се обмисли каква сума сте готови да инвестирате в кухня и от там да се направи разценка на материалите, които ще се влагат при реализирането на вашия проект. Безспорно вариантите въобще не са малко и именно поради това от Лени Стил разполагат с рушения, които да отговорят на изискванията както за ограничени финанси така и за такива, касаещи по-луксозно и модерно изпълнение. Ако разполагате с площ, която е предназначена за кухненски бокс от лени стил могат да предоставят стандартна кухня, която определено е бюджетен модел, с който да обзаведете. Не бива да ви притеснява факта, че се говори за стандартна мебел. В крайна сметка това са едни от най-компактните и предпочитани типове, с които лесно можете да разрешите проблема с евтиното, но функционално обзавеждане. За онези от вас, които имат собствено виждане за нещата пък се предлагат иновативни модулни системи, с които можете да развихрите своето въображение и фантазия. Преимуществата на модулните системи е в това, че на практика сами избирате детайлите, които да оформят кухненската мебел, а същевременно с това си разпределяте и бюджета, който сте готови да отделите. Това са втората категория кухни, които са доста популярни и определено са приемлив вариант, ако търсите нещо нестандартно и индивидуално. Желаната комбинация постигате сравнително лесно и определено няма да се затрудните да откриете най-адекватното и пасващо на интериора ви решение. Най-голямото преимущество на модулните системи е в това, че няма как някой друг да имитира вашата кухня, тъй като пространственото разпределение и позициониране на елементите е изцяло по ваш вкус. Мерцедесите при кухните обаче си остават онези по индивидуален дизайн. Островни, с висящи аспиратори и всякакви ноу хау могат да бъдат включени с оглед да получите най-доброто и луксозно изделие в което с удоволствие да творите. Тук нямате ограничение при избора на материали, консумативи и механизми, както и тяхното съчетаване. В действителност поръчковата кухня е скъпо удоволствие, но ако имате възможността да си я позволите най-доброто решение е именно това.стилна кухня
Модерното оформление, използването на механизми с успокоители, умни шкафове, които се отварят с лек натиск и всякакви други удобства днес не се считат за екстри, за които допълнително да си плащате. Това са наистина най-нужните и потребни елементи, които да направят кухнята ви напълно съвършена и практична. ЛениСтил непрекъснато обновява колекцията си от стилни стандартни, модулни и поръчкови кухни. Вашите идеи могат да бъдат реализирани, независимо от сложността на проектиране и изпълнение. Професионалистите се стараят да предоставят най-високо качество, иновативност и функционалност – детайли с решаваща роля при кухненското обзавеждане. Независимо на кой вариант ще се спрете не бива да пропускате съветите и изпълнението на стъпките по планиране, организация, избор на дизайн, бюджет. Определящ е карания, удовлетворяващ клиента резултат. Домакините обичат да реализират своите кулинарни идеи в изискана, практична, модерна кухня, такава, която да ги вдъхновява и предразполага. Затова не подценявайте идеите, които Лени Стил предоставя, както и изгодните оферти. Кухнята е не просто мебел, съчетание между ефективност, функционалности дълготрайна експлоатация.
ЛениСтил е утвърдена фирма в мебелния бранш, която определено разполага с възможности да проектира, създава и изработва удивителни проекти, които са съобразени с индивидуалните ви предпочитания и интереси.