Не винаги е лесно да се изберат подходящи и функционални мебели. Откриването на подобни артикули може да стане най-лесно в интернет, където на едно място бихте могли да разгледате повече модели. Ако ви предстои да мебелирате детската стая и да я направите по-уютна и просторна ви препоръчваме актуалните ъглови легла. Те могат да бъдат открити в каталога на Мебели Венус. Това е перфектното обзавеждане, ако в стаята ще бъдат разположени две деца. Благодарение на тази мебел ще получите много екстри, за които ще поговорим по-подробно в следващите редове.

Защо ъгловите легла са перфектният избор?

Ако някога сте използвали нещо подобно в интериора със сигурност знаете неговите реални предимства. Ъгловите легла винаги оползотворяват свободното пространство в една стая и я правят да изглежда много широка и голяма. Те са долепят до стената, предлагат комфорт по време на сън и изглеждат невероятно красиво в интериора. Хубавото при тях е, че могат да бъдат изработени като единични или като персон и половина.

Между двата модела е разположена ракла, която може да бъде с горно или странично отваряне. В нея обикновено се съхраняват завивките и одеялата. Тази малка подробност на вид е много важна, защото стаята винаги ще бъде подредена и подходящо организирана. Има ъглови легла с допълнителни чекмеджета в основата или с повдигащ механизъм към матрака.

Това е допълнителна функция, чрез която имате достатъчно място за съхранение на дрехи и други неща. Спокойно може да твърдим, че покупката на ъглови легла ви спестява инвестицията в допълнителни мебели, които иначе биха претрупали помещението. От сайта на Венус ще ви предложат още информация за следния модел. Ъглови легла Аполо 7 с матраци 82/190 см + подарък възглавници, Венге амбър:легла

  • ъгловите легла „Аполо 7“ са компактно решение за обзавеждане на спалня на достъпна цена;
  • този модел е снабден с матраци ракла с горни отваряне, табли и механизъм за повдигане на матраците, предоставящ достъп до подматрачното пространство;
  • за изработката на модела се използва ПДЧ 16 мм, с избор на цвят.

Изгодна оферта, към която получавате подарък възглавници. Тъй като и матраците са включени в цената на комплекта ще може веднага да инсталирате мебелите и да ги използвате спокойно.

Какви са плюсовете на мебелите изработени от ПДЧ?

Днес Значителна част от съвременното обзавеждане се прави от модерни материали, предлагащи много добри характеристики. ПДЧ плоскостите са  добър избор за изработката на качествени мебели, тъй като гарантират необходимата здравина, изглеждат стилно и елегантно и се почистват много лесно. Обзавеждането направено от този материал, има гланциран ефект и винаги ще стои красиво в помещението.