Потребителите не познават много добре артикул като матрака, защото той не се подменя често и с времето моделите търпят реална промяна. Стават доста по-сложни и комплексни и когато се наложи отново да търсите нещо подобно, трябва да съберете достатъчно информация. Разгледай предложенията в сайта на Venus.bg и разбери, защо двулицевите модели са толкова предпочитани. Качеството на материалите използвани в изработката е невероятно високо. Това е и причината различните видове да са с дълъг експлоатационен живот, гарантиращи пълно удобство.

С какво се характеризират двулицевите матраци?

След като научите малко повече подробности за тези артикули със сигурност ще ги предпочетете пред еднолицевите. Основната разлика между тях е това, че двулицевите могат да бъдат използвани от различните си страни. Разгледайте предложенията в сайта и се запознайте с актуалните оферти. Така се удължава времето, в което ще ги използвате и те ще бъдат все така като нови.

Предоставят перфектна опора на тялото и го поддържат в различни степени спрямо натиска му. Има и варианти, при които двете части са независими и могат да бъдат решени в различна твърдост. Много удобна и предпочитана опция от семействата, при които двамата партньори имат различно усещане за комфорт. Разгледайте предложенията и преценете кое е подходящо за вас. Материите, които са включени в изработката на матраците също са висококачествени, хипоалергенни и дишащи.

Това допълнително завишава полезните свойства на артикула и го прави добра инвестиция. Ще добиете по-ясна представа за характеристиките на тези продукти, ако разгледате предложенията на Venus.bg. Двулицев матрак Бахама – Memory Duo Lux:матрак

  • Бахама – Memory Duo Lux“ представлява двулицев модел с ядро от латекс подобна пяна;
  • мемори термоактивна пяна и високоеластична пяна, които ще приемат извивките на Вашето тяло и ще гарантират необходимия комфорт за един спокоен и пълноценен сън;
  • благодарение на отворените клетки в структурата му, матракът има отлична въздухопропускливост и проветривост. Разгледайте предложенията внимателно;
  • двулицевият модел е с 4 възможни варианти за комфорт;
  • може да пренаредите сърцевината на двулицевия матрак по Ваш вкус;
  • Standart, Hard за ортопедична твърдост, Soft за анатомичност или Memory за ергономичност;
  • при двойните размери на матрака ( от 140см. Широчина ), сърцевината му е съставена от 2 независими ядра, което позволява индивидуално подреждане.

Изключителен модел с гаранция 20 години. Разгледайте предложенията и инвестирайте в своето бъдеще.

Защо да изберем интернет магазин за покупката?

Най-хубавото при виртуалните търговци е възможността да избираме от много и различни предложения. На спокойствие, без да се съобразяваме с работно време можем да научим подробности за продуктите и информирано да купим най-доброто за нас. Разгледайте предложенията и актуалните промоции онлайн.