Специфични и разнообразни като модели офис столовете привличат вниманието ни със своята креативна и ергономична визия. Работата в офис е не по-малко изморителна от всяка друга физическа дейност, което на практика показва, че е напълно правилно и оправдано отношението на дизайнерите, които търсят най-практичния и ефективен модел при обзавеждане на нови офиси и такива, на които им предстои ремонт. Покупката на такава мебел обаче е зависима и от бюджета, който са определили от ръководството на съответната копания. И именно поради това се оказва изключително трудно да се намери идеалния балансиращ вариант, който да отговори както на приоритетите по отношение на комфорт така и като изгодна за офис стол цена.

Красота, удобство и ТОП цена

Вероятно и вие, които имате намерение скоро да си купите нов офисен стол сте поставили на първо място в списъка точно тези основни критерии. Не е задължително цената на офиса да бъде висока за да може самата мебел да предостави останалите две позиции, фиксирани от потребителите.стол

Красивите столове са все по-често появяващи се на пазара и техния дизайн е провокиран основно от това, че самите клиенти са изискващи и търсещи концепция, която да бъде перфектно адаптираща се към техните интериорни приоритети. Така, че красиви са почти всички варианти съвременни офис столове с малки изключения.

За удобството може повече да се каже и изпише. Всъщност тялото е това, което ще оцени цената, която сте платили за нов стол. И още нещо – скъп стол не означава по никакъв начин, че сте постъпили правилно, защото се инвестира в качество и комфорт, а не във висока стойност. Функциите, които ще ви гарантират удобство и комфорт са:

  • Ломбална функция;
  • Регулиране височината на седалката;
  • Регулиране позицията на облегалката;
  • Настройване позицията на подлакътниците;
  • Ергономичност на детайлите;
  • Подвижност и т.нат.

Ако се замислите и разгледат предложенията на пазара ще установите, че всеки модерен офис стол, който се предлага на достъпна цена разполага с всичко това. Идеята на производителите е да дадат възможност на офис служителите и хората, чиято работа е свързана с престой между 6 и 8 часа в една позиция да си гарантират пълноценно и продуктивно решение.