Много хора избират да променят интериора на дневната си, като купят мебели от онлайн платформите. Това е добро решение, тъй качеството на предлаганите артикули е високо и разнообразния дизайн от който може да избирате е важен. Една от най-използваните стаи във всеки дом е дневната и съответно обзавеждането там трябва да бъде комфортно и функционално. Бихме казали, че най-важен е диванът, тъй като на него се настанявате и прекарвате значителна част от свободното си време. В каталога на venus.bg може да откриете нови модели, които се отличават с практичност и функционалност.

На какви критерии трябва да отговаря новият диван?

Подобна мебел има централно място в стаята и поради тази причина трябва да бъде със здрава и стабилна конструкция. Натоварването е доста голямо и продуктите изработени в комбинация с естествена дървесина са най-предпочитани.

Седалките и облегалките е добре да са с мек и комфортен пълнеж, който няма да се деформира прекалено бързо. Производителите предлагат и други удобства включени в новите дивани като разтегателен механизъм чрез който ще използвате тази мебел и като спалня.

Така спестявате от покупката на други артикули и правите жилището си многофункционално. В допълнение към тази екстра има и голяма ракла под седалките. В сайта на магазин Venus.bg може да научите подробности за следния продукт. Холов диван Идеа – 290 +190 см., Бежов:ъглов диван

  • ъглов диван „Идеа“ е оборудван с различни функции като: функция сън с падащ гръб, повдигащ амортисьорен механизъм на лежанката;
  • обемна ракла за багаж;
  • за изработката на седалките са използвани дунапрен, тапицирани с висококачествена дамаска;
  • получавате и пет големи възглавници, три квадратни декоративни възглавници и две правоъгълни;
  • предлага се във вариант с ляв или десен ъгъл, като ляв с ракла/лежанка вляво и десен с ракла/лежанка вдясно.

Качествен и луксозен диван, който ще промени интериора на хола и ще го направи по модерен и елегантен.

Защо да предпочетем текстилната тапицерия?

Много от потребителите се колебаят кожена или текстилна дамаска да изберат за дивана. Решението е действително важно, тъй като това определя цялостната визия дори на помещението. Трябва тапицерията да ви допада като външен вид и да е приятна на допир, защото ще бъдете в контакт с нея през цялото време. Ако не държите на луксозното излъчване на стаята ви препоръчваме текстилната тапицерия, тъй като тя създава по-приятен домашен уют. Обърнете внимание и на цвета, защото той трябва да подхожда на тоналността в самата стая и да се комбинира добре с останалите вещи.