Можем да намерим по всяко време пари, защото в наши дни разполагаме с купища възможности за навременно и лесно кредитиране. Да, но и не съвсем… Въпреки, че десетките небанкови организации са безспорен факт, все пак е нужно да отговаряме на някои определи условия, за да получим така необходимата ни сума пари.

Някои фирми изискват да работим на трудов договор, други да получаваме определени доходи всеки месец, докато трети поставят условие да имаме имот на наше име. Доколко ще сме в състояние да поставим отметка „Да“ на изброените изисквания, зависи от социалния ни статус, който обаче не винаги е особено задоволителен…

Когато ни трябват пари, но не имаме лоша кредитна история

Одобрение

Подобен сценарий е сред най-негативните, в които бихте могли да участвате, но дори и в подобни неприятни ситуации, изход винаги има! Просто трябва да последвате препоръката ни да се доверите на фирма Finstart, която ще Ви предложи страхотни финансови услуги, имащи за цел да Ви извадят завинаги от паричната криза, от която мечтаете да се спасите…

Преди да се втурнете да теглите кредит срещу ипотека на апартамент, е добре да обмислите за какво ще вложите отпуснатата Ви сума. Навярно вече имате съставен план, който ще следвате стриктно, за да оползотворите парите си максимално ефективно. Или не? Доста от хората се решават да теглят заем просто ей така – за да разнообразят живота си. За да обновят гардероба си, или за да сбъднат мечтата си да отидат на вълнуващо пътешествия с непредсказуем край… Тук проблемите напълно отсъстват, но не и нуждата от пари, която винаги витае над главите ни, без значение какъв стандарт на живот водим!

В общи линии, повечето хора теглят кредит срещу ипотека на апартамент, за да:

 • Сложат край на задълженията си към роднини и приятели;
 • Ремонтират колата си, или за да си купят чисто нова;
 • Разчистят сметките си с други финансови организации – рефинансиране;
 • Отидат на почивка;
 • Подобрят здравето си;
 • Извършат жилищен ремонт;
 • Други важни задачи и цели.

Вие решавате къде и как да харчите парите си – придобити с труд, или с помощта на изгодните кредитни възможности, предоставени от Finstart! По-важното тук е не в какво инвестираме, а какви резултати ще получим… Ако на финала се чувствате горди от постигнатото, то значи вложението си е струвало. Ако обаче усещате горчивина в устата, вероятно не сте били на правия път, но пък никога не е късно да промените хода на нещата!

Как можем да получим бърз заем

Днешното кредитиране е максимално опростено за нас – крайните потребители. Нужно е само да включим компютъра и да отделим няколко минути, за да изпратим онлайн заявление. Тук стъпките са следните:

 • Изпращане на искане за кредит;
 • Провеждане на разговор с консултант;
 • Получаване на становище (в рамките на 24 часа);
 • Превеждане на желаната от нас сума пари.

Ето това е – бързо, лесно и достъпно за всички! Ако обаче сте от по-старото поколение и не умеете да боравите с Интернет, винаги можете да се обърнете за помощ към децата и внуците си. Защото начин винаги има!

Какъв е шансът да получим одобрение за кредит

Огромен. И ако трябва да боравим с цифри, възможността за нас да получим мигновено одобрение е 99%. Много са малко случаите, в които е бил отказан кредит срещу ипотека на апартамент. Единственото условие при този вид заеми е просто да декларираме имот или земя на наше име, които да послужат като обезпечение, в случай, че не сме в състояние да върнем взетият от нас заем… Звучи лесно и е точно така!

Минималните условия, на които трябва да отговаряте, за да получите кредит срещу ипотека на апартамент са следните:

 1. Да имате навършени 18 години;
 2. Да можете да декларирате собственост на Ваше име;
 3. Да изпратите заявление с желаната от Вас сума.

И това е всичко! Без излишно губене на време и без суетене по опашките. Защото с Finstart парите никога не са били по-лесно достъпни!